Ολοσέλιδο αφιέρωμα στον Πανθρακικό στην Sportday της Κυριακής!!!

Μπορεί να έχουν συμπληρωθεί δυόμισι χρόνια από την πτώχευση της επαγγελματικής ομάδας του Πανθρακικου και τρία από τον υποβιβασμό από τα μεγάλα σαλόνια της Super League, ωστόσο το όνομά του εξακολουθεί να συγκινεί όχι μόνο στην Κομοτηνή αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το αποδεικνύει άλλωστε αυτό το γεγονός ότι στην κυριακάτική της έκδοση η εφημερίδα Sportday είχε ολοσέλιδο αφιέρωμα στους κροκόδειλους της Κομοτηνής και τη νέα προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει η ομάδα στα εθνικά πρωταθλήματα.

Δεν είναι συνηθισμένο μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες της χώρας να αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα σε μια ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος οποιουδήποτε νομού της χώρας και μάλιστα στην κυριακάτικη έκδοση, που συνήθως σε όλες τις εφημερίδες είναι η πιο προσεγμένη και η μεγαλύτερη σε αναγνωσιμότητα.

Συνήθως βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις πέρα από το υλικό, δηλαδή την ομάδα και την εμπορικότητα που αυτή έχει, χρειάζεται και το κατάλληλο… «δόντι», να υπάρχει δηλαδή ο άνθρωπος που θα μπορέσει να προωθήσει και να σπρώξει σε τέτοιες εμβέλειας έντυπα να δημοσιευθεί ένα τέτοιο αφιέρωμα. Και στην περίπτωση αυτή αυτό θα πρέπει να το αναζητήσουμε μάλλον στον νέο υπεύθυνο Επικοινωνίας του Πανθρακικού, τον Βασίλη Στοάκη.

Παλιός συνεργάτης της Sportday ο ίδιος, ο άνθρωπος που κάλυπτε για την εφημερίδα τις μεγάλες στιγμές της ομάδας της Κομοτηνής στην Α’ Εθνική, όλο και κάποιες γνωριμίες θα έχει διατηρήσει για να πετύχει να αφιερωθεί μια σελίδα στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας στη νέα προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Πανθρακικού. Πέρα από καλή ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, χρειάζεται και ωραίο περιτύλιγμα – και με τον Στοάκη να έχει αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι, σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Πανθρακικού έχουν πλέον να ασχολούνται μόνο με το πώς θα έχουν ένα ενισχυμένο και ανταγωνιστικό ρόστερ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.