Γ’ Εθνική: Τέλος οι Δόξες! Επιστρέφει Δράμα αλλά για τον Πανδραμαϊκό ο «Κέλε»

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής της ΕΠΣ Θράκης αποχωρεί από την Κομοτηνή ολοκληρώνοντας τις σπουδές και επιστρεφει στην πόλη καταγωγής του στην Δραμα.

Ο λόγος για τον 24χρονο Δραμινός πλάγιος μπακ Ραφαήλ Κελεσίδη ή «Κελε» που θα είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Πανδραμαϊκό, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή του στη Γ Εθνική. Την ΕΠΣ Θράκης εγκατελειψαν για την αντιστοιχη της Δραμας και οι Γάιδας και Δημητριάδης.

Οι πρωταθλητές Δράμας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κελεσίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου της ΕΠΣ Θράκης και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Δράμας για πρώτη φορά δεν θα αγωνίζεται σε Δόξα.

Ο Κελεσίδης ολοκληρώνει την στρατιωτική του θητεία στην Κομοτηνή, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό του ΔΠΘ.

Αναλυτικά :«Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΡΑΦΑΗΛ ΚΕΛΕΣΙΔΗ (γεν.6-3-1995), ο οποίος αγωνιζόταν στην ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ, με προϋπηρεσία στην ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Β΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ) και στην ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ.»