ΕΠΣ Έβρου: Η μεγάλη επιστροφή του Άλεξ με στόχο τις μεγάλες κατηγορίες

Αίσθηση προκαλεί από το βράδυ του Σαββάτου η ανάρτηση μιας φωτογραφίας και ενός συνθήματος στην σελίδα που διατηρεί ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης στο facebook.

Ο ΑΟΘ ως γνωστόν ξεκίνησε ως γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και ως σωματείο ασχολούμενο με λιγότερο δημοφιλή σπορ, όπως το κρίκετ, ωστόσο σε αυτό περιήλθε η κληρονομιά του ιστορικού Άλεξ μετά την αναστολή λειτουργίας του τελευταίου προ διετίας.

Τις τελευταίες δύο σεζόν υπάρχει ανδρικό τμήμα του ΑΟ Θράκης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Έβρου και έχει ως ομάδα την ονομασία ΑΟ Θράκης Άλεξ. Πλέον φαίνεται ότι μπαίνει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για την επιστροφή του Άλεξ στις μεγάλες κατηγορίες.

Καταρχήν, στην ανάρτηση του Σαββάτου πάνω από το σήμα του Άλεξ ο ΑΟ Θράκης δεν αναφέρεται ως Athletic Club of Thrace, αλλά ως Athletic Club of Alexndroupolis. Υπενθυμίζεται ότι ΑΟ Αλεξανδρούπολη ήταν η επίσημα αναγνωρισμένη ονομασία του γνωστού μας Άλεξ.

Παράλληλα προστίθεται: Η επιστροφή της μεγάλης ομάδας… Για τις μεγάλες κατηγορίες». Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι λίγες ημέρες πριν την δεύτερη επέτειο από την απόφαση αναστολής λειτουργίας του Άλεξ, βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για την αναβίωσή του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες