Volley League: Απορρίφθηκε πριν καν κατατεθεί η πρόταση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για κλειστή λίγκα

Επιβεβαιώθηκε και από την επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας ότι στην μαραθώνια Γενική Συνέλευση της Πέμπτης η πλευρά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατέθεσε πρόταση για «κλειστή λίγκα».

Όπως έχει γράψει από το βράδυ της Πεμπτης το ThrakiSportS, για το σχετικό θέμα ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης διευκρίνισε ότι βάσει νόμου δεν μπορεί να ισχύσει, αφού κάποιοι πρεπει υποχρεωτικά να υποβιβαστούν και κάποιοι από την Α2 να επικροτηθούν με την άνοδο στην Volley League.

Ο σκοπός της Λουπασάκη, που εκπροσώπησε τον Εθνικό στην μαραθώνια γενική συνέλευση, η οποία ξεκίνησε στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε στις οκτώ το βράδυ (!!!), ήταν να μπορέσει και η ίδια να τρέξει για χορηγούς γνωρίζοντας ότι πρωτίστως πρέπει να καλυφθούν τα παλιά χρέη και να μην υπάρξει άγχος με ενδεχόμενα νέα, τα οποία προφανώς θα δημιουργηθούν με δεδομένο ότι τη νέα χρονιά θα πρεπει να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο ρόστερ που θα διεκδικήσει παραμονή.

Με την πρόταση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης η αλήθεια ειναι ότι υπήρχαν και άλλοι εκπρόσωποι ομάδων που την καλόβλεπαν, πρωτίστως εκείνες που μαζί με τον Εθνικό αναμένεται να δώσουν την μάχη για την παραμονή στη Volley League, ωστόσο όπως προαναφέρθηκε η πρόταση απορρίφθηκε εν τη γενέσει της. Όπως αναφέρθηκε πάντως στην επίσημη ανακοίνωση, υπήρξε δέσμευση του σώματος της Γενικής Συνέλευσης να επανεξεταστεί στο μέλλον.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η εκπρόσωπος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατέθεσε πρόταση να εξεταστεί η περίπτωση «κλειστής Λίγκας» δηλαδή ένα πρωτάθλημα που δεν θα υποβιβάζεται καμία ομάδα. Το αίτημα συζητήθηκε και απορρίφθηκε για νομικούς λόγους από το Σώμα της Γ.Σ. με την επιφύλαξη να συζητηθεί και πάλι στο μέλλον«.