Παραμένει στο νησί των Φαιάκων και στον ΟΦΑΜ ο Γιάννης Γωνιάδης

Στην ΕΠΣ Κέρκυρας και τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου θα παραμείνει και την νέα χρονιά ο Εβρίτης Γιάννης Γωνιάδης.

Ο 26χρονος ταχύτατος επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα της ΕΠΣ Κέρκυρας να παραμέινει και την νέα σεζόν στην ομάδα που και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α1΄ Κατηγορία.

Ο Γωνιάδης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ19 (4 συμμετοχές, 2 γκολ), ενώ το 2009 ,ως μέλος της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Θράκη, κατέκτησε το πρωτάθλημα ΜεικτώνΟμάδων Ελλάδας. Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1993, στα Πεύκα Αλεξανδρούπολης, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ποντιακό. Στα 16 του βρέθηκε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League, ενώ με την ίδια ομάδα έχει παίξει και στη Superleague αγωνιζόμενος σε 4 αγώνες.

Έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες του ΑΠΣ Ζακύνθου, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου, πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία και αγωνιστεί με τη Ντουισμπουργκ. Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Α.Ε Διδυμοτείχου, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ της ΕΠΣ Έβρου, πετυχαίνοντας και την άνοδο στη Γ Εθνική, και ακολούθησαν ο ΑΟ Λουτρακίου Κορινθίας και ο ΟΦΑΜ.