Ο λαμπερός γάμος του πρώην παίκτη του Πανθρακικού Σάκη Στόικου με την Κομοτηναία Λίλα Χατζηευθυμίου (+photos)

Η άνοδος του Πανθρακικού στα σαλόνια της Α’ Εθνικής το 2008 σηματοδότησε και την αρχή μιας πολύ όμορφης ιστορίας αγάπης. Αυτής του Σερραίου ποδοσφαιριστή Σάκη Στόϊκου και της Κομοτηναίας Λίλας Χατζηευθυμίου, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο, 6 Ιουλίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, εξ Ιταλίας φερόμενος στην Κομοτηνή, συνέχισε την πορεία του μετά τον Πανθρακικό, στις ομάδες του Ηρακλή, του Φωκικού, του Εθνικού Σιδηροκάστρου και της Δόξας Δράμας, ενώ η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον ώθησε να ασχοληθεί με την προπονητική αναλαμβάνοντας την ομάδα του Αγίου Πνεύματος Σερρών, οδηγώντας την  στο δρόμο των επιτυχιών δείχνοντας παράλληλα πως το μέλλον του ανήκει στον τομέα της προπονητικής.

Διόλου τυχαίο λοιπό το γεγονός ότι το ζευγάρι επέλεξε τον «υπεραιωνόβιο» ναό της Αγίας Παρασκευής στο Άγιο Πνεύμα Σερρών για την τέλεση του μυστηρίου, στο οποίο κατέφθασαν συνοδεία παραδοσιακών οργάνων που έδιναν και τον ρυθμό για τον χορό στην διαδρομή.

Η πανέμορφη Κομοτηναία νύφη κατέφθασε λίγο αργότερα συνοδευόμενη από τον πατέρα της Χρήστο και τον αδερφό της Θέμη, οι οποίοι και την «παρέδωσαν» στα χέρια του γαμπρού.

Οπως αναφέρει ο Παρατηρητή της Θράκης, την «ένωση» των δύο νέων «σφράγισαν» οι κουμπάροι του ζευγαριού Θανάσης Μέλλιος και Έλενα Τζέλιου, παρουσία συγγενών και φίλων, αρκετοί εκ των οποίων και από την Κομοτηνή, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι τις Σέρρες ειδικά για τον γάμο.

Κατά την έξοδό τους από την εκκλησία το ζευγάρι στην κυριολεξία  «λούστηκε» από ρύζι, ενώ η συνέχεια δόθηκε σε Κέντρο της περιοχής, όπου ακολούθησε ένα πλούσιο γλέντι στο οποίο έδεσαν αρμονικά η παράδοση, η νιότη αλλά και το ποδοσφαιρικό στοιχείο με ιδιαίτερη μνεία στην αγαπημένη ομάδα των νεονύμφων, τον Παναθηναϊκό.

Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες του Σωτήρη Κηπουρού, ο οποίος ανέλαβε την φωτογραφική κάλυψη του γάμου.