ΕΠΣ Ξάνθης: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 7 χρόνια η ιστορική Θύελλα Μαγγάνων

Η Θύελλα Μαγγάνων είναι μια ιστορική ομάδα του Νομού Ξάνθης, με πολλές δεκαετίες παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά μια επταετία σημαντικής απουσίας.

Την σεζόν 2011-2012 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης και ανερχόταν στην αναδιαρθρωμένη νέα Α’ Κατηγορία, ωστόσο έμελλε να μην δηλώσει ποτέ συμμετοχή σε αυτήν.

Ήταν μια από τις οκτώ συνολικά ομάδες που είχαν αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2012 (οι άλλες ήταν η Δόξα Σταυρούπολης, ο Ήλιος Ηλιόπετρας, ο Α.Ο. Κασκανές, ο Κένταυρος Ξάνθης, ο Ολυμπιακός Λεύκης, το Κάστρο Γλαύκης, ο Α.Ο. Σήμαντρας και και ο Α.Ο. Σαμακώβ που είχε προχωρήσει σε συγχώνευση με τον ΑΠΟΚ Θερμών.

Επτά χρονια μετά από εκείνη τη μαύρη σελίδα, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για να επιστρέψει η Θύελλα Μαγγάνων στην ενεργό δράση. Το γήπεδο άλλωστε είναι εκεί και όλα δείχνουν ότι έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να τρέξουν το εγχείρημα.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν βέβαια με τις δηλώσεις συμμετοχής, ωστόσο όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι η επιστροφή της Θύελλας Μαγγάνων στα δρώμενα του τοπικού ποδοσφαίρου θα είναι μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις του καλοκαιριού στην Ξάνθη.