ΕΠΣ Θράκης: Ποσό ρεκόρ από τον τελικό Κυπέλλου παραδόθηκε στα χέρια συμπολίτη που το είχε ανάγκη

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Θράκης και εκπροσώπων των σωματείων που συμμετείχαν στον τελικό του κυπέλλου, δηλαδή του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, παραδόθηκαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν (5000 ευρώ) στον πάσχοντα συμπολίτη.

Για ευνόητους λόγους το όνομα του συμπολίτη δεν ανακοινώθηκε, αλλά είναι άνθρωπος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ροδόπης με μεγάλη προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΣ Θράκης με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τα σωματεία, τους φίλους και φίλες και όλους όσους βοήθησαν να συγκεντρωθεί το ποσό δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους έχοντες την ανάγκη μας. Στον τελικό υπενθυμίζεται ότι είχε καθοριστεί συμβολικό εισιτήριο 2 ευρώ με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στον φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, περίπου 2.500 άτομα βρέθηκαν στον τελικό, αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός για αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η ΕΠΣ Θράκης έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια όλα τα χρήματα από τους τελικούς του Κυπέλλου να πηγαίνουν σε διαφορετικό κάθε χρονιά φιλανθρωπικό σκοπό.