ΕΠΣ Έβρου: Σε προσιτή τιμή οι νέες κάρτες διαρκείας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Την διάθεση των νέων καρτών διαρκείας της σεζόν 2019-2020 ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Οι κάρτες εξασφαλίζουν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας αλλά και άλλα προνόμια, όπως εκπτώσεις σε καταστήματα της πόλης και συμμετοχή σε ημερίδες που θα διοργανωθούν.

Το κόστος περιορίζεται στα 30 ευρώ για το σύνολο της χρονιάς ενώ η διάθεσή τους θα είναι μόνο από τα μέλη της νέας διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Από σήμερα κυκλοφορεί η νέα προαριθμημένη κάρτα φιλάθλου ποδοσφαίρου με μορφή και ποιότητα πιστωτικής κάρτας, η οποία θα συνοδεύεται με την παρακάτω επιστολή προς τον κάτοχό της.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Φίλες και φίλοι του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. 
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σας ενημερώσουμε για κάποιες κινήσεις – ενέργειες – αποφάσεις, επιβεβλημένες από τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας ενός αθλητικού συλλόγου, που αφορούν στην οργάνωση και καταγραφή των φιλάθλων του. Σκοπός της δημιουργίας αυτού του μητρώου φιλάθλων του Εθνικού μας, είναι να υλοποιήσουμε στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας, της σύγχρονης οργάνωσης και του εκσυγχρονισμού του Συλλόγου, την οργάνωση των φίλων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού, προκειμένου να είναι σε θέση να παρακολουθούν, να ενημερώνονται, να συμμετέχουν και να βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο τους αθλητές μας, ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ικανότητές τους και να αναδείξουμε τα μικρά σε ηλικία ταλέντα των ακαδημιών μας, μέσω της ανδρικής ομάδας, σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές και σε καλούς ανθρώπους. 
Αγοράζοντας την αριθμημένη κάρτα φιλάθλου που κοστίζει 30 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, καλείται ο κάτοχος να συμπληρώσει μια αίτηση με απαραίτητα τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο και e-mail) που καθιστούν την ενημέρωση και την προσωπική επικοινωνία γρήγορη, οικονομική και αποτελεσματική με την ανταλλαγή ηλεκτρονικών αρχείων. Μέσω αυτών των στοιχείων οι κάτοχοι της κάρτας φιλάθλου θα ενημερώνονται με email, sms και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για όλες τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων του ποδοσφαιρικού Εθνικού, που θα αφορούν όχι μόνο αθλητικές δραστηριότητες αγώνων, αλλά και για διάφορα ενημερωτικά σεμινάρια και εκδηλώσεις που θα διοργανώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού, προσφορές καταστημάτων, απολογισμούς και ότι άλλο πιστεύουμε ότι είναι ενδιαφέρον για έναν ενεργό πολίτη και φίλαθλο του Εθνικού μας. 
Επίσης οι κάτοχοι της κάρτας φιλάθλου θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου σε όλες τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Εθνικού, δηλαδή σε όλους τους αγώνες μας, σε όλες τις ομάδες μας και των ακαδημιών μας, σε όλες τις κατηγορίες πρωταθλημάτων, φιλικών αγώνων, κυπέλλων και Κυπέλου Ελλάδας. Οι κάτοχοι της κάρτας φιλάθλου όταν βλέπουν εντός έδρας την φανέλα του Εθνικού να παίζει ποδόσφαιρο θα έχουν το δικαίωμα να την απολαύσουν και να την υποστηρίξουν από κοντά και δωρεάν. 
Ευελπιστώντας στη συμπαράστασή σας και στη στήριξη της νέας διοίκησης ποδοσφαίρου, σας καλούμε να γίνετε αρωγοί στην προσπάθειά μας για την αναγέννηση του τμήματος και την επάνοδό του στις λεωφόρους των επιτυχιών. 
Ήδη είμαστε από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Βόρεια Ελλάδα με έδρα την Αλεξανδρούπολη από το 1927. 
Ήδη πάνω από 250 οικογένειες της ευρύτερης περιοχής, μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους, τα παιδιά τους.
Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα.
Στη σημερινή Ελλάδα τα 30 ευρώ είναι πολλά και με αυτά μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Σας ευχαριστούμε.

Η διάθεση των καρτών θα γίνει μόνο από μέλη της νέας διοίκησης.
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στα παρακάτω τηλέφωνα: 6936592491 Βαλσαμίδης Παναγιώτης, 6932290119 Χάμος Γρηγόρης, 6944989640 Μαυρίδης Θεόδωρος, 6976390208 Τσικάριας Νεκτάριος, 6974616224 Κυριζάκης Θεόδωρος, 6978049122 Τσαβδάρης Δημήτρης, 6940818031 Λημνιός Νίκος, στη σελίδα μας https://www.facebook.com/mgsethnikospodosfairo και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ethnikos_1927@yahoo.gr .
Σημεία διάθεσης οι αθλητικές εγκαταστάσεις μας Κ. Χριστοφορίδης επί της Φιλάμωνος αρ. 1 (Μαρακανά), και στα καταστήματα EVROS CAR rental και ΕΠΙΠΛΟ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ».