Εγκαταλείπει απλήρωτος τον Εθνικό και επιστρέφει στην Α2 ο Κάσσανδρος Στίγγας

Ο Κάσσανδρος Στίγγας αν και είχε χρωστούμενα από την προηγούμενη θητεία του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ανταποκρίθηκε πέρυσι στην πρόσκληση του Σάκη Μουστακίδη και συμφώνησε να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο και να βοηθήσει τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην Volley League.

Νωρίτερα ο παίκτης είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει ουσιαστικά το επαγγελματικό βόλεϊ και μετά από καριέρα κατά σειρά σε ΧΑΝΘ, Καλαμαριά, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Εθνικό, αποφάσισε το 2017 να συνεχίσει στην Α2 και την ομάδα του Νέστωρα.

Πέρυσι δέχτηκε την πρόκληση να επιστρέψει σε επιπεδο πρωταθλητισμού πηγαίνοντας για ένα εξάμηνο στον ΠΑΟΚ, όχι όμως ως βασικός και την σεζόν που πέρασε αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Έμεινε όμως και πάλι απλήρωτος, απογοητεύτηκε και δείχνει να επιστρέφει στην Α2.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε πρόταση από τον Φίλιππο Βέροιας για να στελεχώσει το ρόστερ της νέας ομάδας που ετοιμάζουν στην Ημαθία. Έστω όμως και αν φαίνεται περιβάλλον, ουσιαστικά πρόκειται για επιστροφή σε παλιά λημέρια, αφού ο Φίλιππος Βέροιας είναι η μετεξέλιξη του Νέστορα έχοντας πάρει το ΑΦΜ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Στίγγας λέγεται ότι είναι μια ανάσα από την συμφωνία με τον σύλλογο, ο οποίος κινείται δυναμικά με πρωταγωνιστικό στόχο. Το μόνο βεβαιο είναι οτι δεν θα συνεχίσει στον Εθνικό και πολύ πιθανότατα αυτή τη φορά δεν θα είναι και τόσο ελαστικός στο να διευκολύνει την όποια νέα διοίκηση στην καταβολή των οφειλομένων στο πρόσωπό του.