Μεταγραφική «βόμβα» ο Πανθρακικός με Γκαϊδατζή! Το … παράπονο του πρώην αρχηγού του Εθνικού

Την σημαντικότερή της μεταγραφή μέχρι τώρα πραγματοποίησε ο Πανθρακικός αποκτώντας τον επιθετικό αλλά και ικανότατο πλέον … στοπερ Νίκο Γκαϊδατζή.

Ο 25χρονος πολυσύνθετος παίκτης αφού πέρυσι σαν στόπερ επί Γιώργου Διγκα ήταν πολύ καλός και στην Γ’ εθνική, ξεκίνησε από τις ακαδημίες Γκουτσίδη-Ουζουνίδη και ως μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2009. Μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης όπου αγωνίστηκε στος ακαδημίες και επέστρεψε ακολούθως στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με χαι λαιτ το γκολ στο Χαριλάου στο 1-1 κόντρα στον Αρη. Φόρεσε ακόνα τις φανέλες της Δόξας Δράμας, της ιστορικής Προοδευτικής και του Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον οποίο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και φέτος το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου.

Κατά την αποχώρηση του από την ομάδα του Εθνικού πριν την ανακοίνωση του Πανθρακικού ανέρτησε ένα σχόλιο που αφήνει πικρία και καποιο παράπονο προς κάποιους. Σήμερα μάλιστα όπως και σχεδόν όλη η πρώτη ομάδα του Εθνικού πήρε το δελτίο του.

Η ανάρτηση του Γκαϊδατζή: Αυτό ήταν λοιπόν κύριοι!!! Ενα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του με πολλές όμορφες και δυνατές συγκινήσεις αλλά κ δύσκολες στιγμές… δυστυχώς στο τέλος μένει μια πικρία και ένα παράπονο! Δεν πειράζει όμως, ο ΕΘΝΙΚΌΣ θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου και εύχομαι να κατάφερα κ γω να βάλω έστω κ ένα μικρό λιθαράκι στην νεότερη ιστορία του κατακτώντας 3 τίτλους και νιώθω ευλογημένος που σήκωσα εναν απ’ αυτούς! Αντίο και καλή συνέχεια Εθνικέ μου……⚽💙
Υ.Γ: Η ομάδα θα τον βρει τον δρόμο της και μερικοί να ξέρετε ότι ήταν και θα είναι ανώτερη από εσας!!

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η Διοίκηση του Πανθρακικού καλωσορίζει στην οικογένεια της τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γκαϊδατζή. Ο 25χρονος επιθετικός ήταν μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2009. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Νίκος Γκαϊδατζής έχει συνεχή παρουσία σε Εθνικές κατηγορίες καθώς αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, στην Προοδευτική, στη Δόξα Δράμας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τον οποίο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική και πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.