ΕΠΣ Θράκης: «Κρεμά» τα παπούτσια του και αναλαμβάνει τον Ορφέα Στρύμης – ΘΡΑΚΕΣ ο Δημόπουλος

Τον πάγκο του Ορφέα Στρύμης – ΘΡΑΚΕΣ θα αναλάβει ο Πέτρος Δημόπουλος αντικαθιστώντας τον Νίκο Κυνηγόπουλο που θα συνεχίσει στην Ξυλαγανή.

Ο Δημόπουλος θα συνεχίσει να είναι και προπονητής και στην ακαδημία ΘΡΑΚΕΣ στα Κ12 και Κ16 ταυτόχρονα με την ενασχόληση του με την … ανδρική ομάδα του Ορφέα Στρύμης, η οποία θα έχει στις τάξεις κυρίως παιδιά της ακαδημίας και κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές του Νομού η περσινούς παίκτες της ομάδες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δημόπουλος που πρόσφατα επέκτησε το UEFA C και σκοπέυει συντομα να δώσει και το UEFA B κρεμά στα 29 του τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αφού πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Αρσακείου.

Ο Δημόπουλος είναι γεννημένος το 1990 με σπουδές στην φιλολογία και στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ελπίδα Σαπών δυο φορές, στον Ερμή Αμφίων, στην Προοδευτική Λυκείου, στην Δόξα Σώστη, στον Κομψάτο Πολυάνθου, στον Πανθρακικό και στο Αρσάκειο.

Ως προπονητής ξεκίνησε μόλις στα 26 του στον Κομψάτο Πολυάνθου και ακολούθησαν η ακαδημία του Πανθρακικού και η ακαδημία του Ολυμπιακού Κομοτηνής που πλέον ονομάζεται Θράκες.