Γ’ Εθνική: Εκτός διεκδίκησης ανόδου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Με τους αγώνες του Ομίλου της Θεσσαλονίκης που διεξήχθησαν στις 5, 6 και 8 Ιουλίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Μετείχαν στον όμιλο οι ομάδες: Πανσερραϊκός, Μακεδονικός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής, ΣΑΠΚ Νεάπολης. Δεν μάθαμε ποτέ και από κανέναν τα αποτελέσματα (δεν τα βρήκαμε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας), αυτό όμως που διαπιστώσαμε είναι ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Στην τελική φάση (26-28 Ιουλίου), προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες του Ομίλου. Ήδη, από τους υπόλοιπους 4 Ομίλους ήταν γνωστό ότι έχουν προκριθεί οι ΑΟ Καστέλας, ΚΟ Πεντέλης, ΑΟ Πετρούπολης, Τρίτων Αμαρουσίου, Πύρρος Ιωαννίνων και Νηρέας Λαμίας.

Το πρωί αναρτήθηκε από την ΚΟΕ δημοσίευμα που αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της τελικήε φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν 25-28 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο Πεντέλης.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Ναυπλίου, ΑΟ Πετρούπολης, ΚΟ Πεντέλης, Τρίτων Αμαρουσίου, Άργης Καλαμάτας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Νηρέας Λαμίας, Μακεδονικός, Πύρρος Ιωαννίνων, ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΑΟ Καστέλας

Στην Β’ Εθνική ανέρχονται οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης, δύο από κάθε όμιλο. Γίνεται ωστόσο αντιληπτό ότι αυτό το δικαίωμα δεν το έχει πλέον ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Αν και τα αποτελέσματα δεν τα μάθαμε, γίνεται αντιληπτό ότι από τον Όμιλό του προκρίθηκαν ο Μακεδονικός και η Νεάπολη.