Volley League: Για πρώτη φορά γυναίκα πρόεδρος στο ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης (+photos)

Η Χρύσα Λουπασάκη αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση στο βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μετά την λήξη της θητείας του προηγούμενου ΔΣ του ΤΑΑ και την παραίτηση όλων των μελών του.

Είναι η πρώτη φορά που στο (ημι)επαγγελματικό τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα ηγείται μια γυναίκα, που φιλοδοξεί πάντως να βάλει τα γυαλιά και να διορθώσει τα κακώς κείμενα που δημιούργησαν οι άνδρες προκάτοχοί της. Δεν μπαίνει πάντως σε άγνωστα λημέρια, καθώς είναι έμπειρη στα συγκεκριμένα θέματα καθώς είχε διατελέσει και στο παρελθόν μέλος του ΤΑΑ Εθνικός.

Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, η Λουπασάκη ήταν μέχρι σήμερα πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΜΓΣ Εθνικός και παραιτήθηκε από την θέση αυτή με προσωπική της πρωτοβουλία για να να αναλάβει το ρίσκο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, όταν στην προηγούμενη έκτακτη Γ.Σ. διαπίστωσε ότι η κατάσταση οδηγούνταν σε ναυάγιο και υπήρχε άμεσος κίνδυνος διάλυσης του τμήματος βόλεϊ.

Στην Γ.Σ. της Δευτέρας που είχε αποκλειστικό θέμα το μέλλον του τμήματος βόλεϊ και τον ορισμό της διοίκησης νέου ΤΑΑ, ουσιαστικά εν λευκώ της παραδόθηκε το τμήμα καθώς άλλωστε δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιον άλλον παράγοντα. Ωστόσο δεν ανακοινώθηκαν και τα μέλη που θα την πλαισιώσουν στο ΤΑΑ Εθνικός. Γεγονός είναι ωστόσο ότι αυτή θα αποτελεί τη νέα πρόεδρο του τμήματος.

Όπως αποφασίστηκε, το ΤΑΑ Εθνικός θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Volley League και θα καταθέσει φάκελο, έστω και αν αυτός προφανέστατα θα είναι ελλιπής. Μέχρι τον Σεπτέμβριο στόχος είναι να βρεθούν επενδυτές και να υπάρξουν διακανονισμοί ώστε τελικά η ομάδα να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα, μια προσπάθεια που θα αναλάβει η ίδια να τρέξει μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως δήλωσε στη ΓΣ, έχει επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας και θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να αποτρέψει αυτό που αυτήν την στιγμή φαντάζει ως το πιο φυσιολογικό σενάριο για το βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που είναι η διάλυση του τμήματος βόλεϊ εξαιτίας των χρεών που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις του ΤΑΑ δημιουργώντας θηλιά συνολικά στον Ερασιτέχνη ΜΓΣ Εθνικός, με αποτέλεσμα επί πολλά χρόνια να ματώνουν και τα άλλα τμήματα του συλλόγου.