ΕΠΣ Έβρου: Στον Άρδα Καστανέων ο πρώην κόουτς Ορέστη, Σουφλίου και ΑΕΔ Γιώργος Ναλμπάντης

Τον νέο της προπονητή τον έμπειρο Γιώργο Ναλμπάντη που αναλαμβανει για δεύτερη φορά την ομάδα ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρδα Καστανεών.

O Ναλπάντης που αγωνίστηκε στον Ορέστη μια εξαετία (1977-83) και είναι μέλος των παλαιμάχων της ομάδας, έχει κοουτσάρει όλες της μέγαλες ομάδες του Έβρου, τον Έβρο Σουφλίου, την Α.Ε. Διδυμοτείχου, τον Άρδα Καστανέων, τον Ακρίτα Ν. Βύσσας το Ισαάκιο και φυσικά τον Ορέστη. Μετά από 2 χρόνια που κοούτσαρε φέτος την Ένωση Οινόης, αποχώρησε ωστόσο στο μισά του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Άρδα Καστανέων: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κύριο Γιώργο Ναλμπάντη για τη θέση του προπονητή της ομάδας μας. Για τον κ. Ναλμπάντη οι συστάσεις είναι περιττές καθώς είναι αναμφίβολα ένας απο τους πιο πετυχημένους και καταξιωμένους προπονητές στο ποδόσφαιρο του Έβρου.

Έχοντας θητεύσει σε όλες τις μεγάλες ομάδες του Β. Έβρου, με ιδιαίτερα πετυχημένο πέρασμα απο τις ομάδες του Έβρου Σουφλίου και Ορέστη Ορεστιάδας στις εθνικές κατηγορίες καθώς και έχοντας να επιδείξει πρωταγωνιστικές σεζόν με τις ομάδες της Α.Ε. Διδυμοτείχου και του Ακρίτα Ν. Βύσσας, ο 62χρονος πολύπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας μας για δεύτερη φορά στην μακρά καριέρα του μιας και στο παρελθόν είχε διατελέσει και πάλι προπονητής του Άρδα με διπλό ρόλο (προπονητής ανδρικής – τεχνικός διευθυντής παιδικής ομάδας).

Ο κ. Ναλμπάντης αποτελεί ένα απο τα πιο “βαριά” ονόματα στους πάγκους του Εβρίτικου ποδοσφαίρου, με την προπονητική του καριέρα να έχει ξεκινήσει απο το 1991.
Είναι κάτοχος πτυχίου UEFA B.
Στο πλευρό του σαν άμεσο συνεργάτη θα βρει τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Πιστίκη.
Ωστόσο υπάρχει παράθυρο και για περαιτέρω στελέχωση του προπονητικού τιμ.
Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Μ.Α.Σ. Άρδα Καστανεών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή δύναμη σ’αυτή τη νέα απαιτητική χρονιά!