Super League: «Χαλάει» του Ιμπάνιες και κοιτάει τον … «παντρεμένο» Κασάδο και ο Άρης

Δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Αργεντινου Λουίς Αμπάνιες λόγω οικονομικής διαφοράς με τον Αρη να κοιτά παίκτες και από το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Χόρχε Κασάδο να είναι στα υπόψιν του Παντελίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, Άρης και Λουίς Ιμπάνιες έχουν μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και η ομάδα της Θεσσαλονίκης στρέφεται στον Χόρχε Κασάδο, αφού φαίνεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον 31χρονο μπακ που κάνει διακοπές την περίοδο αυτή στην Δαλματία.

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του παίκτη πως υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι και μόνο με αυτούς θα προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο Χόρχε Κασάδο που ενδιαφερε και την Ομόνοια προ ημερών και το όνομα του οποίου στα ισπανικά σημαίνει «παντρεμένος», αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 56 συμμετοχές με τρία γκολ και πέντε ασίστ και είναι ελεύθερος αν και ο ΑΟΞ τον θέλει και φέτος. Μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, ενώ στα συν το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του.

Μετά την αποχώρηση ο Άρης έχει μείνει με αριστερό μπακ τον Κόρχουτ και αναζητεί εδώ και καιρό έναν ποδοσφαιριστή για μπακ-απ, ο οποίος όμως, θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό, αλλα και δεν θα ξεφύγει και το μπάτζετ, όπως με τον Ιμπανιες.

Ο Κασάδο, ξεκίνησε να παίζει στους μικρούς της Ράγιο Βαγιεκάνο και το 2010 πήγε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2010-2011 κατέγραψε 27 συμμετοχές με τους «μερένγκες» στη Segunda B (τρίτη κατηγορία).

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τον προώθησε και στην πρώτη ομάδα, με την οποία έπαιξε στους «16» του Copa Del Rey απέναντι στην Πονφεραντίνα, το 2011-2012, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου! Την ίδια περίοδο με τη δεύτερη ομάδα έπαιξε στη Segunda B’ σε 33 ματς, ενώ το 2012-2013 και το 2013-2014 με την ίδια ομάδα αγωνίστηκε στη Segunda Division (39 συμμετοχές τη μία σεζόν, 27 την άλλη).

«Είμαι ευγνώμων στον Μουρίνιο, μου έδειξε εμπιστοσύνη. Με πήρε μαζί του στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στο Λος Άντζελες. Ήταν όνειρο που έπαιξα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ» είχε πει ο Κασάδο το 2012.

Το 2014-2015 πήρε μεταγραφή στη Μπέτις. Στην ομάδα τη Ανδαλουσίας έπαιξε σε 15 ματς πρωταθλήματος και σε άλλα τρία στο κύπελλο. Το 2015-2016 πήγε στην Πονφεραντίνα, πάλι στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, οπότε και κατέγραψε 35 συμμετοχές, στην Σαραγόσα αγωνιστηκε 18 φορες ενω στην Ξάνθη συνολικα σε 56 αγώνες.