Στήθηκαν κάλπες την Κυριακή για να ψηφίσουν και τα παιδιά στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας

Η Κυριακή ήταν ημέρα εκλογών όχι μόνο για τους ενήλικες σε όλη τη χώρα αλλά και για τα παιδιά στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας.

Κυριακή 7 Ιουλίου και ενώ στις 7 κλείσανε οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα με τη δύση του ήλιου άνοιξαν οι κάλπες για τις “Πέτρινες Εκλογές 2019”.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό ημερολόγιο, «Μια μικρή κοινωνία εκκολαπτόμενων πολιτών και εμείς, με νόμους, δικαιώματα και υποχρεώσεις και δημοκρατικές διαδικασίες. Οι υποψήφιοι μας εξέπληξαν με τις δηλώσεις και τις υποσχέσεις τους, θα φέρουν τη θάλασσα πιο κοντά, ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός και η μέρα θα έχει 25 ώρες!».

Τα αποτελέσματα, ελεγχόμενα από την εφορευτική επιτροπή είναι τα εξής: Πρόεδρος των κατασκηνωτών για την περίοδο που διανύουμε βγήκε ο φίλος μου ο Τρίτσκας με αντιπρόεδρο Α΄ τον Λέανδρο και αντιπρόεδρο Β’ την Σοπιάδου Μ.

Στην εκλογική αναμέτρηση των ομαδαρχών νικητής της εκλογικής διαδικασίας βγήκε ο κ. Αντώνης, με αντιπολίτευση τον κ. Άγη και αντιπολίτευση Β’ τον κ. Ανέστη.

Κοινός στόχος όλων εμάς που ψηφίσαμε αλλά κι αυτών που ψηφίστηκαν “Να περάσουμε τέλεια αυτό το καλοκαίρι” και αυτό δεν είναι απλά μια υπόσχεση για όσους συμμετέχουν στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας.