Στην ΕΠΣ Μακεδονίας παραμένει και την νέα σεζόν ο πρωην προπονητής ΑΕΔ, Εθνικού και ΠΑΕ Θράκης Ηλίας Σαλαμανής

Στην τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού Ασκού στην ΕΠΣ Μακεδονίας στην θέση του Κλεάνθη Ευσταθιάδη θα είναι ο Σαμοθρακίτης πρωην προπονητής της Καππαδοκίας, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΠΑΕ Θράκης και ΑΕ Διδυμοτείχου Ηλίας Σαλαμανής.

Ο Σαλαμανής που αγωνιστηκε σε ομάδες τοπικου της Γερμανίας, στην ΕΠΣ Κορίνθου και τον Κεραυνό Σητείας μετά την φυγή του από τον Έβρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει αναλάβει αρκετές ομάδες όπως η ομάδα νέων Άρη και Ηρακλή (φώτο), την γυναικεία ομάδα του Άρη, την ΑΕ Κρήνης, τον Ορφέα Σουρωτής, Ατρόμητο Τριαδίου, Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης ενώ ήταν και συνεργάτης του Σακη Τσιώλη στον Άρη και του Γιώργου Στραντζαλη στον Ηρακλή. Φέτος ήταν στον Αστερα Ραιδεστού, ενώ το όνομα του έπαιξε για αντικαταστάτης του Μιχάλη Φλώρου στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πριν αναλάβει ο Γιώργος Δίγκας.

Μάλιστα ο Σαλαμανής που ενδιαφέρεται πάντα για τοποδόσφαιρο της Θράκης και του Έβρου ειδικότερα, έχει βάλει όπως και ποέρισυ στην ραιδεστον στο στόχαστρο του παιδιά που έχουν καταγωγή από την περιοχή της Θράκης.