ΕΠΣ Θράκης: Ελπίδα επιστροφής στον ιστορικό Αστέρα Αιγείρου

Πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση για να εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής της ιστορικής ομάδας του Αστέρα Αιγείρου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Στις αρχές του μήνα πραγματοποιήθηκε μια πρώτ συγκέντρωση με λίγες παρουσίες, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία ότι στην δεύτερη συνάντηση που προγραμματίζεται για το απόγευμα αυτής της Τρίτης θα είναι περισσότερες.

Ο Αστέρας Αιγείρου είναι μια απο τις ιστορικότερες ομάδες της Ροδόπης με πρωταθλήματα τη δεκαετία του ’90 στην ΕΠΣ Θράκης και συμμετοχή για αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα ήταν την σεζόν 2016-2017, όταν είχε καταλάβει την 9η θέση στην Α’ Κατηγορία εξασφαλίζοντας την παραμονή του.

Το ίδιο καλοκαίρι ωστόσο η διοίκηση αποφάσισε να μην δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα. Δυο χρόνια μετά εκφράζονται ελπίδες να επαναδραστηριοποιηθεί.

Η σχετική ενημέρωση έχει ως εξής:

Στη χθεσινή συγκέντρωση, ομολογουμένως των πολύ λίγων οπαδών του <<Αστέρα Αιγείρου>>, τέθηκαν κάποιες βάσεις, ελαχιστοτατες βέβαια, οι οποίες όμως μας γεμίζουν με αισιοδοξία .
Για να προχωρήσουμε σας καλούμε σε νέα συνάντηση , την Τρίτη 9 Ιουλίου, στις 19:00 μ.μ., στο χώρο του τέως Δημαρχείου, ευελπιστώντας ότι θα δώσουμε το παρόν περισσότεροι.
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Εμείς αισιοδοξουμε και συνεχίζουμε με υπομονη. Για τον <<Αστέρα Αιγείρου>>…