ΕΠΣ Έβρου: Το τεχνικό επιτελείο που θα συνδράμει στο έργο του Παπαράδη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Όπως λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, προπονητής της πρώτης ομάδας είναι ο Σάκης Παπαράδης με συνεργάτη τον Νικήτα Παπαπαντελή, ο οποίος ήταν βοηθός και του Δίγκα στο τέλος της περσινής δύσκολης σεζόν.

Στην Β’ Ομάδα του Εθνικού που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Έβρου θα είναι προπονητής ο Δημήτρης Αποστολίδης με συνεργάτη τον Κώστα Σταυρουλάκη.

Υπεύθυνος οργάνωσης και προπονητής τερματοφυλάκων των ακαδημιών θα είναι ο Άκης Πατσίδης. Προπονητής της Κ16 θα είναι ο Γιάννης Λαμπίδης, της Κ14 ο Χρήστος Αγοράκης, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και το όνομα του προπονητή της Κ12.

Στις ακαδημίες επίσης θα είναι προπονητές οι Πιτιακούδης, Ρεμπούτζιας και Δαστερίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκ μέρος της διοίκησης στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Γιώργος Πασσιάς, φυσικά ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Τζανίδης και αρκετά μέλη της διοίκησης.

«Εκ μέρους της διοίκησης του τμήματος,ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Εθνικού.