Το μήνυμα Πέλκα στον «Μαλεζάρα» και οι πρώτες δηλώσεις του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ με τη φανέλα του ΑΟΞ

Τις πρώτες του δηλώσεις φορώντας την φανέλα του ΑΟΞ έκανε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς.

Ο ίδιος ευχήθηκε καλή χρονια ενώ αποκάλυψε ότι κομβικό ρόλο στην απόφασή του να μετακομίσει στην Ξάνθη έπαιξε η συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

«Είναι μια ωραία εμπειρία η σημερινή και ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά που θέλω να την ζήσω. Βρίσκομαι στη νέα μου ομάδα, μετά από μια συζήτηση με τον κ. Παπαδημητρίου, με τον οποίον μίλησα και μου άρεσαν όσα μου μετέφερε. Διαπιστώσαμε ότι τα «θέλω» μας ταυτίζονταν», είπε ο Μαλεζάς.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Για οικογενειακούς λόγους επιθυμούσα αρχικά να είμαι γύρω από την Θεσσαλονίκη αλλά άλλαξα γνώμη όταν μιλήσαμε με τον τεχνικό διευθυντή. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας χρειάζεται χρόνο και πολλή δουλειά. Αν εφαρμόσουμε αυτά τα δύο θα τα καταφέρουμε».

Αυτήν την πρώτη εμφάνιση του Μαλεζά με τη φανέλα της Ξάνθης φαίνεται πάντως πως περίμενε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος φρόντισε με ένα συγκινητικό μήνυμα να τον αποχαιρετίσει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Πέλκας πόσταρε μία φωτογραφία  του 34χρονου αμυντικού, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλή αρχή στην νέα σου πρόκληση Μαλεζάρα μου, ήσουν αρχηγός με όλη την έννοια και θα μας λείψεις! Σε ευχαριστούμε για όλα!»

Δείτε το σχετικό ποστ: