Συμπλήρωσε 18 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στο γυναικείο μπάσκετ της Ασπίδας ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ

Το γυναικείο τμήμα της Ασπίδας Ξάνθης ιδρύθηκε το 2001 και φέτος αισίως συμπληρώνει 18 χρόνια ζωής. Σε όλη αυτή την πορεία βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ, ο άνθρωπος που έχει ταυτιστεί όσο κανένας άλλος με το γυναικείο μπάσκετ της Ξάνθης.

Λίγες ημέρες μετά την πανηγυρική επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, έπειτα από την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την αήττητη πορεία στο τουρνουά ανόδου της Καλαμαριάς, ο Νεδημ Καρά Αχμέτ έσπευσε μέσω των social media να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους τον βοήθησαν στην φετινή πορεία.

Το μήνυμά του έχει ως εξής:

Ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν και κλείνοντας έναν κύκλο 18 ετών ανιδιοτελούς προσφοράς των υπηρεσιών μου ως προπονητής καλαθοσφαίρισης του γυναικείου τμήματος της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ άλλη μια αγωνιστική περίοδος (2018 – 2019) έφτασε στο τέλος της με πολλά θετικά πρόσημα για τις ομάδες μας.

Στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το τμήμα Νεανίδων της Ομάδας μας τερμάτισε στην τρίτη θέση ενώ το τμήμα κορασίδων ισοβαθμώντας με την πρωταθλήτρια ομάδα τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Το τμήμα γυναικών ως πρωταθλήτρια συμμετείχε στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου αντιμετωπίζοντας της πρωταθλήτριες ομάδες των ενώσεών της ΕΚΑΣΧ (Ιερισσός), ΕΚΑΣΔΥΜ (Λασσάνης Κοζάνης), ΕΚΑΣΚΕΜ (ΑΓΕ Πιερίας), ΕΣΚΑΒΔΕ (ΑΓΣ Ιωαννίνων) και ΕΣΚΑΘ (Νίκη Βόλου) και κατέλαβε την πρώτη θέση κάνοντας 5 στα 5 κερδίζοντας με τον τρόπο αυτό την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών του Βορρά.

Για το λόγο αυτό νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά την βοηθό μου και όλες τις αθλήτριες των τμημάτων που κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια και αντιπροσώπευσαν επάξια την ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ σε όλα τα πρωταθλήματα.

Ευχαριστώ τους γονείς, τους συναδέλφους προπονητές, τη διοίκηση, τα Μ.Μ.Ε. για την βοήθεια που έδωσαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου για την αμέριστη υπομονή, κατανόηση και υποστήριξη τους. Όλοι γνωρίζουμε πως τα δύσκολα έπονται… όπως επίσης γνωρίζουμε πως εμείς σαν ομάδα και σαν σύνολο είμαστε γεννημένοι για αυτά..

ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρουμε τα ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !