Γ’ Εθνική: Αποχωρεί από το Άβατο ο Βασίλης Δόντσος για ιστορική ομάδα της Football League!

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη Αβάτου θα αποτελέσει πιθανότατα ένας από τους καλύτερους παίκτες του Άρη Αβάτου ο νεαρός Βασίλης Δόντσος.

Ο ταλαντούχος κεντρικός μέσος που σε λίγες μέρες στις 9 Ιουνίου συμπληρώνει τα 23 του χρόνια (γεννημενος στις 9/7/1996) ξεχώρισε με το παιχνίδι του στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στους 5 αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας και αρκετές ομάδες ανωτέρων κατηγορίων το θέλουν στο ρόστερ τους με μια ιστορική ομάδα που αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία να είναι κοντά στην απόκτησή του. Ο Αρης Αβάτου αν και είναι απώλεια δεν έχει σκοπό να σταθεί εμπόδιο, στον νεαρό μέσο και δεν θα βάλει εμπόδια στην μετακίνηση αυτή.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λεύκης και εν συνεχεία μετεγράφηκε στην Ακαδημία της Skoda Ξάνθη, αρχικά αγωνίστηκε στην Κ17 και αργότερα την Κ20, ενώ από τον Δεκέμβρη του 2014 αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία με την φανέλα του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου. Tο καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στην Γερμανία και την ακαδημία της Μάνχαϊμ την Λουντφιγκσχάφενερ (Ludwigshafener SC), μετακόμισε στην Ζάκυνθο και το πρωτάθλημα της Football League, ενώ εδώ και 1,5 χρόνο αγωνίζεται και πάλι στον Άρη Αβάτου.