Ο Ορεστιαδίτης που ταξίδεψε 1.800 χιλιόμετρα σε δυο μέρες για να τιμήσει τους Legends του 2004

Ο Θανάσης Παρασχούδης κατάγεται από την Ορεστιάδα, σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και την σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο τεχνικό τιμ αρχικά του Αρδα Καστανεών και στην συνέχεια του Ορέστη Ορεστιάδας.

Το βράδυ της Πέμπτης ο φακός του ThrakiSportS τον εντόπισε έξω από το Στάδιο της Ριζούπολης. Ταξίδεψε στην Αθήνα για να δει από κοντά την αναμέτρηση των Legends του 2004 με τους Παλαίμαχους της Πορτογαλίας. Κυρίως, για να τιμήσει την Εθνική Ομάδα που πριν 15 χρόνια, τέτοια μέρα, έβγαλε όλους τους Έλληνες ενωμένους στους δρόμους.

Μάλιστα, πήρε και μια φανέλα της Εθνικής, πήγε στην προπόνηση, πήρε υπογραφές από όλους και υπερήφανα την έδειξε στο ThrakiSportS, έξω από το Γεώργιος Καμάρας της Ριζούπολης. Παράλληλα, έσπευσε νωρίτερα και από το ξενοδοχείο και είχε δυο χωριστές συναντήσεις με δυο προπονητές που έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αποτελούν πρότυπο για τον εκκολαπτόμενο εβρίτη προπονητή.

Όπως και εσείς μπορείτε να δείτε, ο Θανάσης Παρασχούδης κατάφερε και συναντήσθηκε τόσο με τον Ότο Ρεχάγκελ όσο και με τον Φερνάντο Σάντος. Σίγουρα, πολλοί Έλληνες θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του…