Volley League: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ανδρέας Ανδρεάδης

Το τρίτο του σερί πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και τέταρτο σερί θα διεκδικήσει ο Ανδρέας Ανδρεάδης, που ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνει στον Πειραιά φορώντας τα κόκκινα για άλλον ένα χρόνο.

Ο Εβρίτης παίκτης ουσιαστικά φαίνεται ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην «ομάδα της καρδιάς του», όπως τον έχει χαρακτηρίσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Ο ίδιος ο Ανδρεάδης δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για Τρίτη σερί χρονιά στην ομάδα μου. Εύκολα φτάνεις στην κορυφή δύσκολα παραμένεις. Φέτος μας περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά αφού έχει αλλάξει εν μέρει το ρόστερ και θα χρειαστεί λίγος χρόνος προκειμένου να επέλθει η απαιτούμενη χημεία. Θα μεταλαμπαδεύσουμε στα νέα παιδιά που ήρθαν τη φιλοσοφία και τον χαρακτήρα του συλλόγου για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, όπως πέρσι και πρόπερσι. Θέλουμε πρώτα από όλα το πρωτάθλημα αλλά και όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη μας έτυχε μια δύσκολη κλήρωση, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Η ομάδα θα είναι μέχρι τότε καλά δουλεμένη και προπονημένη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».