Γενέθλια στη «μάχη του… σταυρού» για την Νατάσσα Γκαρά

Τα γενέθλιά της γιορτάζει την Τετάρτη η Νατάσσα Γκαρά, από τις πιο νέες (μαζί με τον Ξανθιώτη Στάθη Γιαννακίδη) βουλευτές της εθνικής αντιπροσωπίας τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια.

Η αδελφή του ορεστιαδίτη πρώην λίμπερο του ΠΑΟΚ, του Παμβοχαϊκού και της ΑΕΚ πρόσφατα μάλιστα χαρακτήρισε ως δώρο για την ίδια την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

«Έχουμε και εμείς τις αδυναμίες μας», είπε η Νατάσσα Γκαρά σχολιάζοντας την μετακίνηση του αδερφού της στο Ηράκλειο, χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό αφορά τον Δημήτρη ή την Κρήτη.

Σημασία έχει πάντως ότι ακόμα και σε αυτήν την δύσκολη για την ίδια περίοδο, που η ίδια έχει αφιερωθεί στη μάχη του σταυρού, η Νατάσσα παρακολουθεί και χαίρεται με τις επιτυχίες του αδερφού της.

Όπως δηλαδή έκανε και εκείνος τέσσερα χρόνια πριν, όταν κατακτούσε την μια κούπα πίσω από την άλλη αλλά σταθερά στεκόταν στο πλευρό και της αδερφής του, που έδινε και τότε όπως και τώρα τον μεγάλο πολιτικό αγώνα.

Βέβαια τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα και εξέλεγε τρεις βουλευτές στον Έβρο. Τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει και αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ ως δεύτερο κόμμα θα εκλέξει στον Έβρο το πολύ έναν βουλευτή – οπότε η μάχη είναι πλέον πρωτίστως εσωκομματική, με την Γκαρά να εκτιμά πάντως ότι έχει αρκετές πιθανότητες να είναι παρούσα στα έδρανα και της νέας Βουλής.