Γ’ Εθνική: Στον Κεραυνό Πέρνης οι Κυριακόπουλος και Δεληγιάννης του Κοσμίου

Στην Γ’ Εθνική θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν ο πρωτος σκόρερ και ο βασικός τερματοφύλακας του Κοσμίου Διονύσης Κυριακόπουλος και Νίκος Δεληγιάννης.

Οι δυο τους ωστόσο θα αλλάξουν νομό και θα μετακινηθούν στην Καβάλα για να αγωνιστούν στον Κεραυνό Πέρνης ο οποίος όπως και πέρυσι κοιτά εκτός από την Ξάνθη και στην Ροδόπη για αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Ο Κυριακόπουλος (κεντρική φώτο) με καταγωγή από την Πάτρα ήταν ο πρώτος σκόρερ του Κοσμίου με 4 τέρματα, ενω ο ο Κοζανίτης Δεληγιάννης με παρελθόν και στον ΠΑΟΚ ήταν βασικός πορτιέρο την τελευταία 3ετία στο Κόσμιο.

Ο 23χρονος (γεννημένος 23/4/96) Πατρινός με συνεχή βελτίωση ανα έτος και μέλος της καλύτερης εντεκάδας στο διαγωνισμό του ThrakiSportS στην ΕΠΣ Θράκης πέρυσι (στην αναπληρωματική ομάδα ο Δεληγιάννης), ενισχύοντας σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή του Κοσμίου αφού μπορει να αγωνιστεί από τον άξονα έως την κορυφη της επίθεσης.

Ο τελειόφοιτος φοιτητής των ΤΕΦΑΑ, ξεκίνησε την καριέρα του στην ιστορική Αχαική  αγωνιζόμενος σε Γ’ και Δ’ Εθνική, ενώ στην Ροδόπη αγωνίστηκε στην Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Σώστη, στην Δόξα Γρατινής και το Κόσμιο. Στην ΕΠΣ Θράκης με την Γρατινή σημειωσε 30 τερματα.

Ο Νίκος Δεληγιάννης μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης. Είναι γεννημένος το 1997, και αγωνίστηκε στο προπαιδικό τμήμα της ακαδημίας της ΑΕ Κοζάνης, καθώς και στη μεικτή προπαιδικού της ΕΠΣ Κοζάνης κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΠΣ Κοζάνης στην κατηγορία μίνι το 2007 και στην κατηγορία τζούνιορ το 2009.

Κατόπιν συνέχισε στα Κ17 του ΠΑΟΚ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ακόμα και η Τσέλσι. Δεν προχώρησε η υπόθεση και αφο΄΄υ αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ακολούθησε η Βέροια όπου ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας και στέλεχος της Κ20 ενω αγωνίστηκε στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.