ΕΠΣ Έβρου: Αποχαιρέτησε την ΑΕΔ ο Καραγιάννης και ανέλαβε την Δόξα!

Στην Δόξα Δόξας θα συνεχίσει μετά από 2 χρόνια στην ΑΕ Διδυμοτείχου ως πρώτος προπονητής ο γνωστός κοουτς του Έβρου Σάκης Καραγιάννης, αντικαθιστώντας τον Χάρη Τασιούδη.

Ο Καραγιάννης ανακοινώθηκε από την φιλοδοξη ομάδα της Δόξας που θα αγωνίζεται και φέτος στον Βόρειο Όμιλο της Β’ κατηγορίας και στο παρελθόν έχει κοουτσάρει την ΑΓΟ Καρολος, Δόξα Ελληνοχωρίου, ΑΕ Καρωτής με την οποία είχε πολλές επιτυχίες, Ορφέα Σοφικού, ΟΦΙ Ισαακίου και την ΑΕ Διδυμοτειχου την τελευταία διετία. Μάλιστα ο ίδιος με ανάρτησή του αποχαιρέτησε την ΑΕΔ, τους ανθρώπους που συνεργάστηκε και ανακοίνωσε την νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση της Δόξας Δοξας: Ο Αθανάσιος Καραγιάννης θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, γνωστός στα γήπεδα του Έβρου και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια ήταν ένας εκ τον προπονητών της ΑΕΔ, τον καλωσοριζουμε και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα, επίσης ευχαριστούμε θερμά το Χάρη Τασιουδη για την προσφορά του στην ομάδα μας κ όσα έκανε για εμάς

Η ανάρτηση του Καραγιάννη: 2 χρόνια αγώνας! 
2 χρόνια έννοιες, χαρές, στενοχωριες, νίκες αλλά και ήττες! 
2 Χρόνια σε μια ομάδα, που αγάπησα ιδιαίτερα! 
Συνεργαστηκα με ανθρώπους, που δινανε καθημερινά, όλο τους το είναι, γι’αυτο που αγαπούσαν και ταυτόχρονα προσπαθούσαν για το καλύτερο! 
Δίπλα στο Μαυρακη Χρηστο , αγωνιζομουν κι εγώ για την άνοδο της ομάδας! Τον ευχαριστώ όμως ιδιαίτερα, που δεν μου έκανε πότε να αισθανθώ κατώτερος του. Άλλωστε ήμουν ο Β! coach. 
Πάντα μου έδινε όμως την αίσθηση της ισοδυναμίας. Και ήταν μεγάλη μου τιμή, η συνεργασία μαζί του! 
Όπως η συνεργασία μου με το Δημήτρη Μπροντιδη και Καραντουμανη Απόστολο, η οποία θα μείνει για πάντα μέσα μου. Η συνεχή επαφή μαζί τους , μας έκανε φίλους, όχι απλούς συνεργάτες. 
Ευχαριστώ επίσης όλη τη Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης, τον πρόεδρο κύριο Σωτηρουδη Πασχάλη, όπως και τον Γεώργιο Γκικα, για την ευκαιρία που μου δώσανε, να ασχοληθώ με την ομάδα της πόλης μου, και για την εμπιστοσύνη που δείξανε προς στο πρόσωπο μου , αυτά τα δύο χρόνια. 
Δυστυχώς όμως , η ζωη ενός ανθρώπου, φέρνει και αλλαγές! 
Μετά από πρόταση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΔΟΞΑΣ, και μετα από μεγάλη σκέψη, αποφάσισα φέτος, να αναλάβω την ομάδα της 
Δόξας. 
Εύχομαι στους παίκτες της ΑΕΔ τα καλύτερα! 
Τα νέα παιδιά, με τα οποία δέθηκα συναισθηματικα , να αγωνίζονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για την ομάδα τους , για την οποία αγωνιστηκαμε δυναμικα όλοι μαζί. 
Εγώ θα είμαι πάντα κοντά τους με τις σκέψεις μου , και πάντα κοντά τους , οπότε με χρειαστούν. 
Όπως ξέρουμε όλοι, οι φιλίες και οι καλές συνεργασίες δεν ξεχνιούνται πότε! 
Με μεγάλη εκτίμηση 
Σάκης Καραγιαννης