Αποχαιρετιστήρια συνάντηση των 13+1 «στρατιωτών» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Μια ωραία συναντηση συζητώντας ωραίες φετινές στιγμές αλλα και τις δύσκολες που πιθανώς έρχονται για το τμήμα είχανε οι παίκτες του ποδοσφαιρικού Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποχαιρετώντας στην ουσία την σεζόν που πέρασαν μαζί και καλοσορίζοντας το καλοκαίρι.

Στην συνάντηση στο ΧΑΡΑΜΑ βρέθηκαν οι πιστοί στρατιώτες της ομάδας την περσινή σεζόν που σαν παρεα σήκωσαν το κύπελλο και πάλεψαν για την παραμονή οι Αλεξανδρουπολίτες Γεωργαντζοπουλος, Κεσσάτης, Δορουγιδένης, Γκαβανόζης, Μπαμπλής, Κούπας, Δεδελούδης, Γκαιδατζης, Γκουντενούδης, Μαρασλής, Λίτσιος, Μπινόπουλος και Σωτηράκης.

Στην παρέα βρεθηκαν και οι Παναγιωτιδης, Λιάσκος και Σαριαννίδης που θέλοντας και μη θα συζήτησαν και για το αύριο το δικό τους, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, για τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της ομάδας, αλλα και για τς δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες του Νομου και της περιοχής, ο Ορέστης Ορεστιάδας και ο γειτονικός Ίασμος και Πανθρακικός.

Στην παρέα και ο Παύλος Ευθυμιάδης του Νέστου Χρυσούπολης που διαμένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και έφτασε κοντά πέρυσι στο να αγωνιστεί στον Εθνικό.