Αποχαιρέτησε την Ασπίδα Ξάνθης και οδεύει σε ομάδα γειτονικού Νομού ο Μάριος Χατζηγεωργίου

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε την μέχρι πρότινος ομάδα του ο πορτιέρο, Μάριος Χατζηγεωργίου, ο οποίος οδεύει προς ομάδα γειτονικού νομού της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο βασικός γκολκίπερ της Ασπίδας Ξάνθης στην πορεία πρωταθλητισμού που έκανε πρόπερσι για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και στην παρουσία της σε αυτήν, την αποχαιρέτησε γράφοντας: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος! κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι μου με την Ασπίδα!!! πέρασα 2 χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές και συγκινήσεις!! μια άνοδο διατηρώντας το αήττητο,έναν τελικό κυπέλλου Ξάνθης και μια ιστορική παρουσία στην Γ Εθνική κατηγορία!!! Ευχαριστώ από καρδιάς τον ΚΎΡΙΟ Πασλακη για τον πραγματικό αγώνα που έκανε για αυτή την ομάδα,τον Χρήστο Σαμαρά και το τεχνικό τιμ για την άψογη συνεργασία,τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους ποιοτικούς οπαδούς της Ασπίδας!!!»

Ο μέχρι πρότινος φύλακας άγγελος της Ασπίδας έκανε επαφές με ομάδα του νομού Ξάνθης που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, ωστόσο τελικά φαίνεται να τον κερδίζει ομάδα γειτονικού Νομού με την οποία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και στην οποία ενδεχομένως να έχει… παρέα από την ομάδα της Ασπίδας.