ΕΠΣ Θράκης: Επιστροφή στην Ξυλαγανή μετά από μια εξαετία για τον Νίκο Κυνηγόπουλο

Στον Ορφέα Ξυλαγανής επιστρέφει μετά από 6 χρόνια από άλλο ωστόσο πόστο ο προπονητής την τελευταία τριετία του Ορφέα Στρύμης Νίκος Κυνηγόπουλος.

Συγκεκριμένα θα καθίσει στον πάγκο ενός άλλου Ορφέα αυτού της Ξυλαγανής με στόχο η ομάδα να επανέλεθει στις επιτυχίες μετά την άσχημη φετινή σεζόν και να την οργανώσει σε διάφορους τομείς με την εμπειρία των 30 χρόνων που έχει μέσα στα γήπεδα σε Ροδόπη, Θεσσαλονίκη και Δωδεκάνησα.

Ο Νίκος Κυνηγόπουλος, προέρχεται από αθλητική οικογένεια, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, συνέχισε σε Ιπποκράτη Θεσσαλονίκης, ΑΕ Φαλήρου και στην Ροδόπη σε Αναγέννηση Εκτενοπόλ, Ερμή Αμφίων, Πόντο Θρυλορίου και ΠΑΕ Ποντίων φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Μετά από ένα διάλειμμα σε Κω και Ασκληπιό συνέχισε σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, Ορφέα Ξυλαγανής, Κόσμιο, Δόξα Προσκυνητών, Ορφέα Στρύμης και Πόντο Κομοτηνής. Μάλιστα στις δυο τελευταίες εκτός από προπονητής αγωνιζόταν και σε παιχνίδια της ομάδας όποτε ήταν αναγκαίο παρά τα 47 του χρόνια.

Την περίοδο αυτή εκτός της Ξυλαγανής, ανέλαβε να οργανώσει και την ακαδημία του Παναθηναικού Κομοτηνής, ενώ βρίσκεται με τους δικηγόρους στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα που γίνεται στην Ρόδο.