Super League: Το αντίο του στενού συνεργάτη του Λουτσέσκου Γιώργου Τσονάκα για τις 715 μέρες του στον ΠΑΟΚ!

Ο άμεσος συνεργάτης του Λουτσέσκου, σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ Γιώργος Τσονάκας, αποχαιρέτησε με μια ιδιαιτερη αναρτηση μιλώντας για την διετία που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ.

Στους περισσότερους έγινε γνωστός ως μεταφραστής παλιότερα της Ξανθης και αργότερα του ΠΑΟΚ. Με καταγωγή (από την πλευρά της μητέρας του) από την Ξάνθη και σπουδές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες του ρουμάνου τεχνικού στο προπονητικό του επιτελείο, στην Ξάνθη παλιότερα, στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ και πιθανόν και στην Αλ Χιλάλ.

Ο Γιώργος Τσονάκας ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας μάλιστα την ευγνωμοσύνη του για τα όσα έζησε και πήρε από την παρουσία του στον Δικέφαλο.

Το μήνυμά του:«715 ημέρες μετά. Η κοινή πορεία μου με τον ΠΑΟΚ απόψε τελειώνει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ, τους παίκτες, την διοίκηση, το ιατρικό επιτελείο, τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά πίσω από όλους και όλα και πραγματικά μας αγκάλιασαν κατά την άφιξη μας, και αυτό κάνει το αντίο τόσο δύσκολο.

Καταφέραμε να φτιάξουμε μαζί ένα σύνολο τόσο δυνατό, μια ομάδα που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παλεύοντας απέναντι σε πολλά μέτωπα με έναν και μοναδικό στόχο, την νίκη. Ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε σε καμία κατάσταση. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ άλλωστε.

2 χρόνια παρά κάτι μέρες λοιπόν μετά, 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα μετά, έχοντας βάλει το λιθαράκι μας στην μεγάλη ιστορία του ΠΑΟΚ.

Εύχομαι καλή τύχη, καλή δύναμη κι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα,κι όσα πήρα από τον ΠΑΟΚ. Για μένα πλέον θα είναι ένα μέρος που μπορώ να βρίσκω φίλους, κι όχι απλά συνεργάτες.

Ευχαριστώ για ΟΛΑ».