Super League: Θρακιώτης φεύγει, Θρακιώτης έρχεται στον Αρη! Στα κιτρινόμαυρα ο Ξανθιώτης πορτιέρο Τόλης Τσιλιγγίρης (+photos)

Στην πρώτη προπόνηση του Αρη, εκτός από τον Μανώλη Σιώπη και τους υπολοιπους νεομεταγραφέντες ένα φρεσκο πρόσωπο έκανε εντυπωση στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης.

Προκειται για τον Ξανθιώτη πορτιέρο Απόστολο Τσιλιγγίρη που μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τον Ηρόδοτο στην Football League φαίνεται πως θα φορά τα κιτρινόμαυρα του Άρη πλαισιώνοντας τους Κουέστα, Εμαν και Ντίνο Αρβανίτη στα γκολποστ του Αρη.

Μαλιστα με τον νεαρο πρωην πορτιέρο του Εθνιού Αλεξανδρούπολης και γιο του πρωην προέδρου της ΚΑΕ Λευτερη Αρβανίτη, πιθανότατα θα δώσει μάχη για την τρίτη θέση τον κήπερ, εκτός εαν αποκτηθεί σύμφωνα με την φημολογία και άλλος έμπειρος τερματοφύλακας με τον Κυριακίδη να είναι ακόμα ελεύθερος.

Ο 18χρονος πανυψηλος 1.90 μέτρων τερματοφύλακας (γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 2000), φέτος αγωνίστηκε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος με τον Ηρόδοτο κανοντας ντεμπούτο ως βασικός με την Σπαρτη στις 6 Γεναρη, ενώ αγωνίστηκε λίγο νωρίτερα και στο κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο, όπου έκανε και το ντεμπούτο του την σεζόν ενώ ήταν βασικός και στην ομάδα νέων του Ηροδότου Κ19.

Ο Τσιλιγγίρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Ξάνθης, και συνέχισε στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και κατοπιν στον Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ εθνική. Είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Κρήτης Ηρακλείου στο τμήμα τεχνολόγων Γεωπονίας.