Συνεχίζει στον πάγκο του Ορφανίου ο πρωταθλητής Μπάμπης Χρυσοστομίδης

Toν ιστορικό Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου θα οδηγήσει μετά από 23 χρόνια στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας ο Σερραίος παλιός προπονητής του Έβρου Σουφλίου Μπάμπης Χρυσοστομίδης.

Ο 48χρονος τεχνικός και παλιος συμπαικτης αρκετών γνωστών παικτών όπως ο Τζατζος και ο Μιτεφ στην Καρδίτσα γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1971 στο Χέιλμπρον της Γερμανίας αλλά τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Παλαιοκώμη Σερρών ενώ αγωνίστηκε ακόμα  στο Ορφάνι Καβάλας, στην Ορεστιάδα, στην Αμφίπολη (ως παίκτης προπονητής για 3 χρόνια) και το ίδιο έκανε και στον Δραβήσκο για πέντε χρόνια (πανηγύρισε την άνοδο στην Δ’ Εθνική) όπου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είχε περισσότερες από 103 συμμετοχές στη Β εθνική (με 9 γκολ) με την Καβάλα, τη Νίκη Βόλου, τους Λύκους και την Αναγέννηση Καρδίτσας και 34 συμμετοχές στη Γ εθνική με το Αγερσανί Νάξου και την Κοζάνη. 

Διετέλεσε προπονητής στον Βισαλτιακό, στο  Άνω Μητρούσι, στη Νέα Ζίχνη, στο Χείμαρρο, στο Παραλίμνιο, στη Δόξα Λιθοτόπου, τεχνικός διευθυντής στον Πανσερραικό όπως και στις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών. Επίσης στην Γ’ εθνική σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Ορφέα Ελευθερούπολης, Άρη Ακροποτάμου, του Έβρου Σουφλίου, Νέστο Χρυσούπολης και Ελπίδα Σκουταρεως. 

Η ανακοίνωση του Μεγα Αλέξανδρου:
«Καλημέρα φίλοι μου !!!

Ήταν πέρσι τον Ιούλιο όταν ένας παλιός φίλος επέστρεφε πίσω στο Ορφάνι και τον #ΜΕΓΑ #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Επέστρεφε κουβαλώντας στις πλάτες του μεγάλες επιτυχίες και πορείες , τις οποίες πέτυχε είτε με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή είτε τα τελευταία χρόνια με αυτήν του προπονητή !
Ήταν αυτός τον οποίο η Διοίκηση εμπιστεύτηκε για την δουλειά του προπονητή και μαζί σχεδίασαν την άνοδο του #ΜΕΓΑ στην κορυφαία κατηγορία του νόμου μετά από 23 χρόνια απουσίας !
Ήταν αυτός ο μαέστρος και οργανωτής του αγωνιστικού τμήματος όπου κάτω από τις οδηγίες του , ο #ΜΕΓΑΣ μετά από κάποιους μήνες και συγκεκριμένα την περασμένη άνοιξη αναδεικνύεται αήττητος πρωταθλητής !!!
Φέτος χωρίς δεύτερη σκέψη και οι δυο πλευρές , προπονητής και διοίκηση , δίνουν ξανά τα χέρια για εκ νέου συνεργασία και συνέχιση του έργου το οποίο ξεκίνησαν την περασμένη σεζόν !!!

Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη για όσα πρόσφερε πέρσι , την τοποθέτηση της ομάδας μας ανάμεσα στους κορυφαίους του νόμου μετά από τόσα χρόνια !!!
Σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να τα καταφέρεις και φέτος στο δύσκολο αυτό έργο όπου αναλαμβάνεις !!!
Καλή συνέχεια , Καλή ποδοσφαιρική χρόνια !!!

«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΣ»