Super League: Στον ΠΑΟΚ … ΝΠΣ Βόλου αντί στον ΑΟΞ οι Μυστακίδης και Λύρατζης

Τελικά φαίνεται πως ο νεοφώτιστος Βόλος έχει πολύ καλή συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και έτσι αντί για την Ξάνθη που ενδιαφερθηκε για αυτούς ο Γιάννης Μυστακίδης και ο Λευτερης Λυρατζής θα δωθούν δανεικοί στους Θεσσαλούς.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου δεξιού μπακ Λευτερη Λυρατζη και του 25χρονου μεσοεπιθετικού Γιάννη Μυστακίδη που θα αγωνιστούν με την μορφή δανεισμού για ένα έτος στην ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ετσι μετά τους Τσαούση, Διαμάντη και Μπαλογιάννη στους 5 έφτασαν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ στην ομάδα του Βόλου. 

Οι ανακοίνωσεις της νεοφώτιστης ομάδας, αναφέρουν: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Γιάννη Μυστακίδη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Μυστακίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Πιερικό και το 2015 μεταγράφηκε στην ΠΑΟΚ όπου σε δύο χρόνια είχε 35 συμμετοχές πρωταθλήματος και 6 γκολ. Το 2017 δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό, ενώ πέρυσι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού αρχικά στον ΠΑΣ Γιάννινα και εν συνεχεία στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε.
Ο Γιάννης Μυστακίδης έχει επίσης 7 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά ματς, ενώ έχει φορέσει 5 φορές τη φανέλα με το Εθνόσημο της Εθνικής Ελπίδων»

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού.

Ο Λύρατζης είναι 19 χρόνων (22/2/2000) αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και την περσινή περίοδο είχε 1 συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και 3 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, ο Λευτέρης Λύρατζης είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων».