Νίκη για την Εθνική Κωφών Γυναικών με παρολίγον quadruple double από πρώην παίκτρια του ΓΑΣ Κομοτηνή

Την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λούμπιν πήρε η Εθνική Κωφών Γυναικών, η οποία ξεπέρασε δίχως προβλήματα το εμπόδιο της Λευκορωσίας (88-32).

Δύο μέρες μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Λιθουανία, η ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, αφού κυριάρχησε στο παρκέ μετά από το πρώτο δεκάλεπτο.

Με βασικό όπλο την πίεση στην άμυνα που έφερε τα 34 λάθη των αντιπάλων (και τους 37 πόντους από αυτούς) και τους αιφνιδιασμούς (με 26 πόντους σε τέτοιες καταστάσεις), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Ειδικά από την στιγμή που η πρώην παικτρια του ΓΑΣ Κομοτηνή Στεφανία Πατέρα έκανε κάτι που δεν συναντάμε συχνά στο άθλημα: βρέθηκε ένα κλέψιμο μακριά από το quadruple double.

Στα 30’37” που βρέθηκε στο παρκέ, είχε 19 πόντους (με 5/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 3/7 βολές), 10 ριμπάουντ, 13 ασίστ και 9 κλεψίματα!

Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν επίσης η Ευαγγελία Σαρακατσάνη (12), η Λαμπρινή Αγαγιώτου (20) και η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη (10).