ΕΠΣ Θράκης: Αποχαιρετά την Κομοτηνή και επιστρεφει Κρήτη μετά από 6 χρόνια το κανόνι του Πανθρακικού Βαγγέλης Γρίβας!

Μετά από 6 χρόνια στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης ο Βαγγέλης Γρίβας επιστρέφει στην Κρήτη και θα αγωνίζεται πλεον με την ιστορική Νίκη Σητείας.

Ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού με 14 γκολ και από τους υποψήφιους για την καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης στο διαγωνισμό του ThrakiSportS, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Κομοτηνή παίρνοντας το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ και ολοκληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία και πλέον του απομένει μόνο η ολοκλήρωση της μεταπτυχιακή του διατριβης που έχει τίτλο «Άσκηση και ποιότητα ζωης» με κατεύθυνση στην παιδαγωγική και δημιουργική μάθηση.

O 23χρονος (1/9/95) επιθετικός από την Κρήτη κατάγεται από την Σητεία Λασηθίου ξεκίνησε την καριέρα του από την μεγάλη ομάδα της πόλης την Νίκη Σητείας και επιστρεφει σε αυτήν με στόχο την άνοδο, αναλαμβανοντας και τις ακαδημίες κατι που έκανε και στον Πανθρακικό.

Αγωνίστηκε στην συνέχεια στις ακαδημίες του ΟΦΗ, ενώ πέρασε και από τον ιστορικό Αθηναϊκό για έναν χρόνο. Στην συνέχεια λόγω σπουδών βρέθηκε στην Ροδόπη και έπαιζε για τρία χρόνια στην Ελπίδα Σαπών και στον Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, στον σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και στον Πανθρακικό.

Στην φώτο είναι με τον συμπατριώτη του από την Σητεία και παλιο επίσης παίκτη της Νίκης Παναγιώτη Ζάνταλη πριν τον αγώνα Πανθρακικος με Δόξα Προσκυνητών με λάβαρο της αγαπημένης τους Νίκης Σητείας.