Μπλέκουν και Κίκο Ραμίρεθ για τον ΠΑΟΚ! Τα φαβορί για τον πάγκο και οι αποδόσεις των στοιχηματικών για τον διάδοχο του Λουτσέσκου

Στην αναζήτηση του διαδόχου του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την ξαφνική απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού να αποδεχθεί τη δελεαστική πρόταση της Αλ Χιλάλ, αφήνοντας τον Δικέφαλο στα κρύα του λουτρού.

Στο… παιχνίδι της αναζήτησης της διάδοχης κατάστασης στον πάγκο του ΠΑΟΚ έχουν μπει από την πρώτη στιγμή και οι στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες προσφέρουν τιμές για διάφορες πιθανές λύσεις.

Ως φαβορί σύμφωνα με το metrosport, εμφανίζεται πάντα σύμφωνα με τους μπουκ, ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος προσφέρεται στο 1.70. Ωστόσο ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να κάθεται ως πρώτος προπονητής στον πάγκο, διότι δεν έχει δίπλωμα UEFA Pro. Το όνομα του επιτυχημένου τεχνικού της Κ19 έπεσε στο τραπέζι, αλλά ούτε την εμπειρία έχει σε αυτό το επίπεδο ως προπονητής, αλλά ούτε και τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται τόσο στη Σούπερ Λίγκα 1, όσο και στην Ευρώπη. Βεβαίως, αυτό δεν του απαγορεύει να διαχειριστεί την τρέχουσα προετοιμασία της ομάδας μέχρι να βρεθεί ο επόμενος. 

Ακολουθεί στο 2.30 ο Κίκο Ραμίρεθ ο προπονητής της Ξάνθης! Οι μπουκ θεωρούν πως ο Ισπανός τεχνικός θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, υπενθυμίζεται πως μόλις πρόσφατα συμφώνησε με την Ξάνθη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.

Τρίτος στη σειρά εμφανίζεται ο πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος παίζεται στο 2.50, ενώ πιο πίσω ακολουθούν λύσεις από την ελληνική αγορά όπως οι Τραϊανός Δέλλας (4.75), Μαρίνος Ουζουνίδης (6.00), Άγγελος Αναστασιάδης (21.00), οι παλιοί γνώριμοι Βλάνταν Ίβιτς (5.00), Λάζλο Μπόλονι (21.00), αλλά και ο πατέρας του Ρατσβαν Μιρτσέα Λουτσέσκου.