ΕΠΣ Έβρου: Αποχωρεί μετά από μια δεκαετία ο … «εργάτης» της ΑΕ Διδυμοτείχου Δημήτρης Μπροντίδης

Μετά από σχεδόν μια ζωή και 10 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου αποχωρεί από την ομάδα ο Δημήτρης Μπροντίδης μετά την ανακοίνωσή που ανέρτησε στο διαδίκτυο.

H επιστολή του Δημήτρη Μπροντίδη:

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να γνωστοποιήσω στον φίλαθλο κόσμο της 
Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ότι δεν θα συμμετάσχω στο νέο ΔΣ της ομάδας μας που γίνεται προσπάθεια να στηθεί, μιας και η θητεία του ΔΣ λήγει τον Ιούλιο 2019. 
Πάντα πίστευα στο ουδείς αναντικατάστατος, έτσι σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν κάποια νέα πρόσωπα που θα μπουν μπροστά και με περισσότερη όρεξη θα ανεβάσουν την ομάδα αλλά και την ακαδημία ακόμη ψηλότερα και όταν ωριμάσουν οι συνθήκες να κάνει η ομάδα το μεγάλο άλμα που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία.
Πριν από δέκα χρόνια, μαζί με κάποιους φίλους και όχι μόνο προσπαθήσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή για την ιστορική μας ομάδα μετά την αποχώρηση του προηγούμενου ΔΣ, σκοπός ήταν η ανανέωση και η δημιουργία ακαδημιών ώστε κάποια στιγμή η ομάδα να έχει τους δικούς της ποδοσφαιριστές, αλλά και να κάνουμε μαζικό αθλητισμό για τα παιδιά της περιοχής μας. 
Το τόλμημα μας πέτυχε!!!!
Η ακαδημία μας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και έβγαλε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, η μεγάλη ομάδα σε λίγα χρόνια ξαναέγινε πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα του Έβρου πήρε τρία πρωταθλήματα και ένα νταμπλ, έπαιξε δυο φορές μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική,στο κύπελλο Ερασιτεχνών απέκλεισε όλες τις ομάδες της περιφέρειας Α.Μακεδονίας&Θράκης και αποκλείστηκε μετά από το Σκουτάρι Σερρών και κατάφερε να παίξει στη Γ’ Εθνική την περίοδο 2017-2018.
Πιστεύω ότι ο δικός μου κύκλος στην ομάδα πλέον έχει κλείσει, συνεργάστηκα με τέσσερις προέδρους: Καπτσίκα Αθανάσιο,Κεσκίνη Αναστάσιο,Τσουλκανάκη Νίκο και Σωτηρούδη Πασχάλη,τους οποίους και ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Δ.Σ της ομάδας όλων αυτών των χρόνων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, δεν τους αναφέρω ονομαστικά γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους, δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ σε κάποιους που για χάρη μου μπήκαν στο ΔΣ της ομάδας και βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις ,τον Βούλη Μπιλιακάκη και τον Νίκο Χαβουζούδη. 
Επίσης να ευχαριστήσω πολύ, τους πολύ άμεσους συνεργάτες στην καθημερινότητα της ομάδας τον Γκίκα Γιώργο αλλά και τον Τόλη Καραντουμάνη (είμαστε μαζί στην ομάδα εδώ και δέκα χρόνια) για την τέλεια συνεργασία και αλληλοβοήθεια που είχαμε.
Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους προπονητές που πέρασαν από την Α’ ομάδα αλλά και από την ακαδημία,για την συνεργασία τους αλλά και την υπομονή τους ,δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ ονομαστικά στον Μπάμπη Παρασχούδη, Τασιούδη Χάρη (είναι οι προπονητές που βρίσκονται στην ακαδημία από την ίδρυση της) και τον Μαυράκη Χρήστο που ήμασταν συμπαίκτες πριν πολλά χρόνια για πολλά χρόνια και τώρα είναι ο προπονητής της Α’ ομάδας.
Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τα παιδιά που ασχολούνται με την λειτουργία της ακαδημίας μας που εδώ και χρόνια κάνουν καταπληκτική δουλειά, τον Βάϊο Αραμπατζή, τον Γιώργο Κουρτελάκη, τον Αρχοντή Βλασακίδη και τον Γιάννη Μιχαηλίδη.
Ευχαριστώ επίσης τον Σάκη Σίμογλου πρόεδρο του Ευγενιδίου για την συνεργασία που είχαμε στο στάδιο Διδυμοτείχου, αλλά και τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσιουρίδη για την βοήθεια του στην ομάδα και για την επίλυση προβλημάτων που αφορούσαν την ακαδημία,τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας για την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα αλλά και σε εμένα προσωπικά.
Και τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας για την στήριξη που παρείχαν στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και συνεργαστήκαμε άψογα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Με εκτίμηση
Δημήτριος Μπροντίδης