Super League: Για τρίτη σεζόν κάτοικος «Πλατείας» ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο πρωην αμυντικός του Πανθρακικού και Ξάνθης Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ο Πανιώνιος έδωσε τα χέρια με τον 32χρονο δεξιό μπακ για την ανανέωση του συμβολαίου του και την Παρασκευή (28/6) ανακοίνωσε το deal. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο έμπειρος άσος κατέγραψε συνολικά 31 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μέλος της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ Οικογένειας για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο παραμένει ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Η δήλωση του ποδοσφαιριστή για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΟΜΑΔΑ μας:

”Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, η απόφαση για την ανανέωση μου ήταν εύκολη και αυτονόητη για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο μεγαλομετόχους τους κ.κ. Δάρα και Ζαμάνη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όπως και τον προπονητή, κ. Μάντζιο. Τέλος, θα ήθελα να υποσχεθώ πως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου, έτσι ώστε η ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να πετύχει όλους τους στόχους της αυτή την δύσκολη χρονιά. Για τον λόγο αυτό όλοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ φίλαθλοι θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια”».