Super League: «Μονομαχία» Ξάνθης με Βόλο για τους Μυστακίδη και Λύρατζη του ΠΑΟΚ

Ο ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση των Γιάννη Μυστακίδη και Λευτέρη Λύρατζη, οι οποίοι ενδιαφέρουν και την Ξάνθη αλλά αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα η ομάδα της Μαγνησίας.

Αυτό μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, επαναφέροντας στο προσκήνιο τις συζητήσεις που φέρονται να υπάρχουν με παίκτες του δικεφάλου. Οι φήμες φούντωσαν μετά την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά, αν και έχει διευκρινιστεί σε όλους τους τόνους ότι ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή στην Ξάνθη και όχι ως δανεικός – καθώς και ότι η Ξάνθη δεν θα πάρει κατά την πάγια τακτική της δανεικούς.

Ο Μυστακίδης πέρσι ήταν στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στην Γκόρνικ Ζάμπριζε και πλέον επιστρέφει στην Super League αλλά θεωρείται δεδομένο ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα δοθεί εκ νέου δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Λύρατζης έπαιξε μία φορά με την πρώτη ομάδα αλλά πήρε τον τίτλο με τους νέους του ΠΑΟΚ.

Η Βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (27/6) τη συμφωνία της με τους Τσαούση και Διαμάντη οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία και υπέγραψα τα νέα τους συμβόλαια. Οι δυο τους αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ ως δανεικοί όπως και ο Μπαλογιάννης. Εάν λοιπόν ο ΝΠΣ Βόλος πάρει και τους Μυστακίδη, Λύρατζη οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ θα φτάσουν τους πέντε.