Super League: «Φεύγει ο Σιώπης από τον Άρη» και «βαδίζει σε ξένα λημέρια»

«Ο Άρης και ο Μανώλης Σιώπης χωρίζουν τους δρόμους τους». Αυτό μεταδίδει ο Agent Greek του Sportime και μάλιστα ξεκινά το σχετικό του κείμενο «έτσι στακάτα και χωρίς παρερμηνείες», καθώς, όπως τονίζει, «οι πληροφορίες είναι στάνταρ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Εβρίτης «είναι έτοιμος να αφήσει την πανέμορφη Θεσσαλονίκη μετά από μία σεζόν (είχε πάει το καλοκαίρι του 2018 από τον Ολυμπιακό)».

Που θα πάει είναι το ζήτημα. Και γα το θέμα αυτό αναγράφονται τα εξής από τον Agent Greek, που ειδικεύεται στα παρασκήνια, τα εξής:

«Εδώ ακόμα δεν το έχω τσεκάρει. Η Αλάνιασπορ είχε κάνει κρούση στον Άρη για τον παίκτη αλλά όχι την πρόταση που είχε γραφτεί. Μην ψαρώνετε. Κατά μία άλλη πηγή, ωστόσο, ο ατζέντης του Σιώπη είναι εδώ και μερικές ώρες στη Ρωσία. Ο Άρης θέλει αρκετά λεφτά για να δώσει τον διεθνή χαφ (και καλά κάνει) και αν μη τι άλλο, οι ρωσικές ομάδες μπορούν να τα δώσουν. Άλλωστε, ο Σιώπης έκανε εξαιρετική σεζόν με 27 συμμετοχές και ένα γκολ».

Εξάλλου, είναι και διεθνής με τρεις συμμετοχές από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου και έπαιξε στο φιλικό με την Τουρκία και τα προκριματικά με την Ιταλία και την Αρμενία.

Η ουσία του θέματος είναι, πάντως, πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Σιώπης θα φύγει. «Η πρόταση λέγεται πως είναι πάρα πολύ καλή και κοντά στα στάνταρ που έχει θέσει ο Άρης. Επαφές υπάρχουν και είναι συνεχείς με την ομάδα που την έχει κάνει και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες», καταλήγει το δημοσίευμα.