Στο καμπ του «Μάικλ Τζόρνταν του βόλεϊ» οι γιοι των προέδρων της ΕΠΣ Έβρου και του Άθλου Ορεστιάδας

Στο υψηλού επιπέδου καμπ για αθλητές αλλά και προπονητές βόλεϊ που διοργανώνει στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας ο Βλάντιμιρ Γκρίμπιτς, ο επονομαζόμενος και «Μάικλ Τζόρνταν του βόλεϊ», βρίσκονται αυτές τις ημέρες δύο Εβρίτες.

Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Χατζημαρινάκη, γιο του προέδρου της ΕΠΣ Έβρου και τον Γιάννη Τσολακίδη, γιο του προέδρου του Άθλου Ορεστιάδας. Τα δυο παιδιά προέρχονται από τις ακαδημίες του Άθλου και αποφάσισαν να πάνε το φετινό καλοκαίρι στο κορυφαίο αυτό καμπ ευρωπαϊκών προδιαγραφών για να βελτιώσουν τις τεχνικές τους. 

Ο Χαράλαμπος Χατζημαρινάκης τον πρασμένο χειμώνα έκλεισε τα 14 του χρόνια και ήδη βλέπει τον κόσμο από το ύψος του ενός μέτρου και 94 εκατοστών. Ο Τσολακίδης είναι έξι μήνες μικρότερος και έχει ύψος 1,91μ. Οι δυο τους αποτελούν μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του αθλήματος όχι μόνο στην Ορεστιάδα αλλά συνολικά στην Ελλάδα.

Στην φωτογραφία εικονίζονται μαζί με τον Βλάντιμιρ Γκρίμπιτς, που ήταν ο κορυφαίος παίκτης στο ολυμπιακό τουρνουά του Σίδνεϊ το 2000, όταν υπό τις οδηγίες του σημερινού προέδρου της Σερβικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και τότε προπονητή του ΑΟ Ορεστιάδας Ζόραν Γκάετς, η Σερβία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Τότε μάλιστα ο Γκρίμπιτς, που πέρασε στην συνέχεια και από την Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, είχε βγάλει στον τελικό με τους Ρώσους την κορυφαία ίσως άμυνα που έχει βγει σε ολυμπιακό τουρνουά…