Αφήνει το 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και παίρνει «μεταγραφή» για το ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ ο Νεοκλής Λεμονίδης

Ο προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή Νεοκλής Λεμονίδης επί σχεδόν τρεις δεκαετίες υπηρετεί στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγητής φυσικής αγωγής.

Από τα χέρια του έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά, που εξελίχθηκαν στην πορεία σε σπουδαίους αθλητές, είτε του μπάσκετ, είτε άλλων αθλημάτων.

Η νέα χρονιά ωστόσο δεν θα βρει τον Νεοκλή στη θέση του στο 1ο Γυμνάστιο Κομοτηνής. Ο ίδιος παίρνει… μεταγραφή, αφού πλέον θα διδάσκει στο… ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε, παίρνει μετάταξη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ώστε να διδάσκει πλέον την καλαθοσφαίριση στους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Πλέον το πεδίο δράσης του θα είναι πρωτίστως στο πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο, που φέρει το όνομα του αείμνηστου Αλέκου Καρυπίδη, προσωπικού του δασκάλου και φίλου.

«1990-2019. Με πολλές ευχάριστες αναμνήσεις στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, αποχαιρετώ τη Δ/θμια Εκπ/ση και συνεχίζω με μετάταξη στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του ΔΠΘ όπου θα διδάσκω μπάσκετ στο γυμναστήριο – του δασκάλου και φίλου – “Αλέξ. Καρυπίδης”», έγραψε ο Λεμονίδης.