Άφησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ντύθηκε στα ερυθρόλευκα ο Δημήτρης Ριζόπουλος

Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αποτελεί ο Δημήτρης Ριζόπουλος. Η δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Έβρου είχε διάρκεια ενάμισι χρόνο και στην διάρκεια αυτής ο Σερραίος παίκτης αποτέλεσε βασικό γρανάζι για την παραμονή της ομάδας στη Volley League.

Δεδομένων των διοικητικών προβλημάτων στον Εθνικό, που καθιστούν αβέβαιη τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα, ο Ριζόπουλος αναζήτησε το επόμενο σκαλοπάτι στην καριέρα του. Και κατάφερε να βρει συμβόλαιο στην κορυφαία ομάδα της χώρας, τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες τον ανακοίνωσαν λίγο μετά το μεσημέρι. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος (ημ. γέννησης 26/8/1984), υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Ριζόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο με τόσες πολλές επιτυχίες! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.

Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλεία και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, για να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους που δημιουργούνε κάθε φορά ξεχωριστή ατμόσφαιρα».

Ο Ριζόπουλος ξεκίνησε το βόλεϊ στην Γυμναστική Ένωση Σερρών που ίδρυσε ο πατέρας του το 1994, συνέχισε στη Δόξα Δράμας, στον Αριστοτέλη Σκύδρας, στην Πανελλήνιο, στη Λαμία (2005-06 και 2009-10), στον Μίλωνα, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον ΠΑΟΚ, στον Φοίνικα Σύρου, στον Άρη, επέστρεψε στη Λαμία, πέρασε πριν τρία χρόνια και από τον ΑΟ Ορεστιάδας ενώ πριν επιστρέψει στον Εθνικό είχε φορέσει και τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης