Ο Στέφανος Αμαξόπουλος αναλαμβάνει την ομάδα του ΖΑΟΝ

Ο Στέφανος Αμαξόπουλος με καταγωγή από την Ορεστιάδα που υπήρξε ένα από τα κορυφαία λίμπερο του ελληνικού βόλεϊ, αναλαμβάνει τα τμήματα των Ακαδημιών του ΖΑΟΝ Κηφισιάς.

Η ανακοίνωση του ΖΑΟΝ:

«Ο Στέφανος Αμαξόπουλος είναι το μεγάλο όνομα του Βόλεϋ συνεργάζεται πλέον με το ΖΑΟΝ αναλαμβάνοντας τα αγωνιστικά τμήματα και το συντονισμό των Ακαδημιών του ,αλλά και ως βοηθός του ΚΏΣΤΑ ΛΙΩΣΗ στη Γυναικεία ομάδα

Διαπρεπής παίχτης του βολεϋ ανεδείχθη ως:

ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ παίχτης του βολεϋ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Υποδοχέας του Ελληνικού Πρωταθλήματος

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Αμυντικός του Ελληνικού Πρωταθλήματος

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΌΣ ΤΟΥ Final Four του Champions League (κατά Data Galanis)

Είναι ο Μοναδικός Ελληνας Παίκτης με Μετάλλιο και στις τρείς Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις Κύπελλο Συνομοσπονδίας, Κυπελλούχων,, Κύπελλο Κυπελλούχων Champions League

Ήταν Βολλεϋμπολίστας του Ά.Ο. Ορεστιάδας ,όταν αυτός βρισκόταν στην κορυφή του Πρωταθλήματος Ελλάδας.,της ΑΕΚ, του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, του Α.Ο. Κηφισιάς, του Α.Ο Παλλήνης, και Μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων και Ανδρων.

Αγωνίστηκε σε θέση κατ αρχήν ακραίου και λίμπερο κυρίως και είχε κατά καιρούς διάσημους διεθνείς προπονητές όπως όπως τον Ζoran Gaetz ,τον Stojan Stoev και τον GianPaulo Montali.

Εγκατέλειψε τα γήπεδα σε ηλικία 39 ετών μόνο ως Παιχτης, και το 2013 επανερχεται ,ως Προπονητής, αφου στο Πανεπιστημιακό του Πτυχίο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση ,είχε αυτοδίκαια και την ειδικότητα του Προπονητή Α Κατηγορίας.

Είναι αηκίνητος και διαρκώς εξελησσόμενος Ακόμα και η προσωπική του ζωή έχει ενδιαφέρον μιας και παντρεμένος έχει “4α παιδιά ” και εργάζεται στο Αθλητικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων ως Προϊστάμενος στο “Αθλητικό κέντρο Γουδή “,έχει ΚΑΙ ειδικότητα Ναυαγοσώστη, Παρακολούθησε δε και πλήθος Σεμινάριων με διάσημους εισηγητές Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε ως προπονητής Κορασίδων Α και της γυναικείας Ομάδας του Αγίου Ελευθερίου Αιγάλεω. Ο ΖΑΟΝ αγκαλιάζει τον νέο Προπονητή του για τα Αναπτυξιακά τμήματα ,βέβαιος ότι αυτός θα μεταδώσει στα παιδιά του ,εκτός από τις μοναδικές γνώσεις του στο Άθλημα και την σταση ζωής του όπως αυτή προκύπτει από το βιογραφικό του.

Η Πρόεδρος του ΖΑΟΝ

Άννα Κορογιαννάκη»