Απονομές και όμορφα μηνύματα στην τελέτη ληξης της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής (+photos)

Την περασμένη Παρασκευή (21 Ιουνίου)πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την σεζόν 2018-2019.

Πλήθος μικρών ποδοσφαιριστών αλλά και γονέων συγκεντρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Θράκης “Γεώργιος Παπαδριέλλης” δίπλα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής για να γιορτάσουν την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αθλητικές δραστηριότητες όπως τσουβαλοδρομίες, στίβο μάχης, στόχος στο τέρμα, σχοινί και αγώνα ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή κυπέλλου του πρωταθλήματος της Παιδικής ομάδας της Ακαδημίας και οι μικροί μας αθλητές εξέπληξαν τους πρωταθλητές καθώς μαζί με τους προπονητές δημιούργησαν “πασίγιο”για να τους υποδεχθούν και να παραλάβουν το κύπελλο και τα μετάλλια από τη διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Θράκης. Τέλος, προπονητές και γονείς έπαιξαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου το οποίο παρακολούθησαν τα παιδιά.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ακαδημίας συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του Εφηβικού και Ανδρικού Τμήματος, τους προπονητές και πρωτεργάτες της επιτυχίας αυτής Σάββα Ισαακίδη και τον γυμναστή και προπονητή Κωνσταντίνο Ταμπατζά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

«Η πολύ καλή παρουσία, το ήθος και η αγωνιστικότητα που επέδειξαν μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή για να τους προσφέρουμε τα καλύτερα εφόδια για ένα λαμπρό μέλλον πρώτα ως άνθρωποι και μετά ως αθλητές», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.