Αποκαρδιωτική η κατάσταση στη Γενική Συνέλευση του Ορέστη – Δύο αποχωρήσεις από το Δ.Σ.

Για το βράδυ της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Ορέστη Ορεστιάδας αλλά σε αυτήν εμφανίστηκαν τόσα λίγα μέλη, που μάλλον αποκαρδιωτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η εικόνα για μια ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.

Αν σκοπός της διοίκησης του Ορέστη ήταν να βρεθούν νέοι χρηματοδότες ή και νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την διοίκηση της ομάδας, η αποτυχία ήταν παταγώδης. Όχι μονάχα δεν παραβρέθηκαν έστω όλα τα μέλη του νυν ΔΣ του συλλόγου, αλλά εμφανίστηκαν και δύο που δήλωσαν ότι παραιτούνται.

Το ένα από αυτά, ο είναι ο Βαγγέλης Τοκαμάνης, που έκανε σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook όπου ανέφερε: «Τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευχαριστώ τα μέλη και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου του ΟΡΈΣΤΗ για την τιμή που μου κάνανε να υπηρετήσω τον σύλλογο για τρισήμισι χρόνια. Καλή συνέχεια».

Ο ίδιος δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να βοηθά τον Ορέστη, αλλά όχι πλέον ως μέλος της διοίκησης. Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. υπήρξε και δεύτερο μέλος του ΔΣ του Ορέστη που δήλωσε παραίτηση και έτσι πλέον η διοίκηση μετρά μείον δύο σημαντικά στελέχη, την στιγμή που προσδοκούσε να τα αυξήσει.

Για την ώρα η διοίκηση δηλώνει πρόθυμη να κατεβάσει με κάθε κόστος την ομάδα στη Γ’ Εθνική, αλλά αν αυτό το κόστος δεν μοιραστεί σε περισσότερες πλάτες, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Άλλωστε ζήτημα δεν είναι μόνο η κάθοδος στο πρωτάθλημα αλλά και να υπάρξει μια αξιοπρεπής πορεία σε αυτό, δεδομένου ότι θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος του Έβρου στα εθνικά πρωταθλήματα.