Μεταγραφική «βόμβα» με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ Στέλιο Μαλεζά ενεργοποίησε η Ξάνθη!!!

Πολλά είχαν ακουστεί για παίκτες του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στην Ξάνθη, αλλά τελικά αυτό που ανακοινώθηκε ξεπέρασε κάθε φαντασία. Ο Στέλιος Μαλεζάς, πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, ήρθε και υπέγραψε στην ομάδα της Θράκης- όχι όμως ως δανεικός όπως διευκρινίζεται αλλά αφού πρώτα εξασφάλισε την ελευθέρας του.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέλιο Μαλεζά.»

Ο Στέλιος Μαλεζάς ξεκίνησε από τους Πόντιους Κατερίνης και έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Α’ Εθνική τον Ιανουάριο του 2006 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη. Σταδιακά, κατάφερε να καθιερωθεί, να γίνει αρχηγός στην ομάδας της Θεσσαλονίκης και να κληθεί στην Εθνική Ανδρών, όπου μετείχε στις αποστολές το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012.

Από το καλοκαίρι του 2012 και για δύο σεζόν δοκιμάστηκε στην Μπουντεσλίγκα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού και ένα χρόνο μετά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε τα τρία τελευταία κύπελλα Ελλάδος και το περασινό πρωτάθλημα. Συνολικά έχει 241 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα και πέντε τέρματα.

Στην Ξάνθη όπως διευκρινίζεται δεν έρχεται ως δανεικός αλλά με ελεύθερη μεταγραφή. Από την ΠΑΕ διαρρέουν ότι επίκεινται και άλλες ανακοινωσεις μέσα στην εβδομάδα.