Πανελλήνιο Κ20: Στα χνάρια του Παυλακάκη, ανέβηκε βάθρο ο Παπουτσόγλου! Όλες οι επιδόσεις των Θρακιωτών

Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Μιχάλης Παπουτσόγλου στον τελικό των 200 μέτρων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων για αθλητές κάτω των 20 ετών ήταν η σημαντικότερη θρακιώτικη επιτυχία στο πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Πιερικού.

Ο σπρίντερ του Διομήδη Ξάνθης τερμάτισε σε χρόνο 22″27 και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και συγκεκριμένα στο τρίτο σκαλί του. Μαζί του ήταν ο Γιάννης Καρυοφύλλης του ΓΑΣ Σκάλας που με 21″59 αναδείχθηκε πανελληνιονίκης ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Σπύρος Δουκατέλης του Κερκυραϊκού με 21″90.

Μέχρι τα ημιτελικά του αγωνίσματος έφτασε και δεύτερος θρακιώτης, ο Νικος Μαντζικίδης του Ρησσου Κομοτηνής που κατέλαβε την 13η θέση με επίδοση 23″37. Στο ίδιο αγωνισμα των γυναικων προκρίθηκε μέχρι τα ημιτελικά η Μαρία Χατζηπέτρου, επίσης του Ρησσου Κομοτηνής, που κατέλαβε την 15η θέση με 26″48.

Στην 7η θεση του τελικού της δισκοβολίας των εφήβων κατετάγη ο Θανάσης Τσιακιρούδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που είχε καλύτερη επίδοση τα 41.92μ. Τελος, από τα αποτελέσματα της Κυριακής ξεχώρισε η 9η θέση τα 800 μέτρα του Γιωργου Ομηρου Καφαλή του Ρησσου Κομοτηνής με χρόνο οριακά πάνω από τα δυο λεπτά και συγκεκριμένα στα 2:00.12.